Příspěvky uživatele - Ramon

Jak často zalévat okurky, 15.6.2009
Všechny zahradní substráty prodávaný v pytlích, jsou převážně rašelina. rašelina drží vodu, ale nesmí vyschnout. Nejlepší je, at tenhle substrát dáváte kamkoliv, ho smíchat půl na půl s normální zeminou nebo kompostem.
Jahodová pyramida?, 15.6.2009 Obsahuje fotku
Pokud ji vhodně zakomponujete do zahrady, může vypadat třeba takto:
Ochrana třešní před ptactvem, 24.5.2009
Ve velkých sadech se sítě používají, ale neumím si představit natahovat ji i přes celkem malý strom v domácích pdomínkách. Radši bych zkusil zahrádkářské metody, jako CDčka a různá zrcátka. Vysázení ranné třešně není také ve všech zahradách... celý příspěvek >
Buganvilie, 26.3.2009
Starým rostlinám ve velkých květináčích stačí, když jim místo přesazení, odebrete vrstvu svrchní zeminy a vyměníte jí za kvalitní zeminu smíchanou třeba s kompostem.
Co jsou to za květiny?, 11.7.2008
Aaaaa, máte pravdu. Já na to nevidím, je to moc malé na mě.
spozoroval som zazltnutie, je to OK?, 30.6.2008
Naprosto normální
bugénvilea (Bougainvillea glabra), 27.6.2008
Bílá, oranžová, do červena jsou kultivary s bíle panašovanými listy.
pýr v okrasném trávníku, 14.6.2008
Až bude čas, vyfotím.
trativod, 25.5.2008
okapovovou rouru zavést až do zeme,  poté šikmo od přístřešku a do země zabudout třeba velký kýbl beze dna a ten naplnit stěrkem. do nej voda poteče bude se vsakovat a vše bude skované vrstvou zeminy na niž bude trávník?
rada - uschnutí břízy, 25.5.2008
Ten blbý český národ, hledá řešení jak nevykácet všechny stromy v okolí. Kdyby se kvuli každému alergikovi měl vykácet jeden strom tak jsme republikou bez stromů, vždyť skro každý čověk ja na něco alergický.
Nemohu sehnat nekolik drevin, pomuzete mi?, 24.5.2008
To není tak docela pravda, taková Keriia japonica, je dost houževnatý plevel, Acer japonicum u nás roste také normálně. Chaenomeles japonica, Spirea j. Lonicera j. Hamamelis j. ten je taky dost často vidět. Wisteria j. A určitě by se ještě nějaké... celý příspěvek >
počet letorostů?, 23.5.2008
Keře čeho? Třeba u borůvky, je to uplně jedno.
Angínovník čínský, 22.5.2008 Obsahuje fotku
foto
Fuchsia magellanica - zkušenosti, 20.5.2008
Děkuji za odpověď. Přečetl jsem si o ní dost, ale nikdy není nad zkušenosti ostatních.
Fuchsia magellanica - zkušenosti, 20.5.2008
Máte někdo zkušenosti s pěstováním "Fuchsie magellaniky"? Měla by v našich podmínkách přezimovat, ale jestli přezimuje pouze kořenová báze a každý rok obrůstá novými výhony, nebo jestli se dá při vhodném zimním zakrytí uchovat část stonků?... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika