|
Jak často zalévat okurky, 15.6.2009 Všechny zahradní substráty prodávaný v pytlích, jsou převážně rašelina. rašelina drží vodu, ale nesmí vyschnout. Nejlepší je, at tenhle substrát dáváte kamkoliv, ho smíchat půl na půl s normální zeminou nebo kompostem. |
 |
Jahodová pyramida?, 15.6.2009  Pokud ji vhodně zakomponujete do zahrady, může vypadat třeba takto: |
 |
|
 |
Ochrana třešní před ptactvem, 24.5.2009 Ve velkých sadech se sítě používají, ale neumím si představit natahovat ji i přes celkem malý strom v domácích pdomínkách. Radši bych zkusil zahrádkářské metody, jako CDčka a různá zrcátka.
Vysázení ranné třešně není také ve všech zahradách... celý příspěvek > |
 |
Buganvilie, 26.3.2009 Starým rostlinám ve velkých květináčích stačí, když jim místo přesazení, odebrete vrstvu svrchní zeminy a vyměníte jí za kvalitní zeminu smíchanou třeba s kompostem. |
 |
Co jsou to za květiny?, 11.7.2008 Aaaaa, máte pravdu. Já na to nevidím, je to moc malé na mě. |
 |
spozoroval som zazltnutie, je to OK?, 30.6.2008 Naprosto normální |
 |
bugénvilea (Bougainvillea glabra), 27.6.2008 Bílá, oranžová, do červena
jsou kultivary s bíle panašovanými listy. |
 |
pýr v okrasném trávníku, 14.6.2008 Až bude čas, vyfotím. |
 |
trativod, 25.5.2008 okapovovou rouru zavést až do zeme, poté šikmo od přístřešku a do země zabudout třeba velký kýbl beze dna a ten naplnit stěrkem. do nej voda poteče bude se vsakovat a vše bude skované vrstvou zeminy na niž bude trávník? |
 |
rada - uschnutí břízy, 25.5.2008 Ten blbý český národ, hledá řešení jak nevykácet všechny stromy v okolí. Kdyby se kvuli každému alergikovi měl vykácet jeden strom tak jsme republikou bez stromů, vždyť skro každý čověk ja na něco alergický. |
 |
|
 |
Nemohu sehnat nekolik drevin, pomuzete mi?, 24.5.2008 To není tak docela pravda, taková Keriia japonica, je dost houževnatý plevel, Acer japonicum u nás roste také normálně. Chaenomeles japonica, Spirea j. Lonicera j. Hamamelis j. ten je taky dost často vidět. Wisteria j.
A určitě by se ještě nějaké... celý příspěvek > |
 |
počet letorostů?, 23.5.2008 Keře čeho? Třeba u borůvky, je to uplně jedno. |
 |
Angínovník čínský, 22.5.2008  foto |
 |
Fuchsia magellanica - zkušenosti, 20.5.2008 Děkuji za odpověď. Přečetl jsem si o ní dost, ale nikdy není nad zkušenosti ostatních. |
 |
Fuchsia magellanica - zkušenosti, 20.5.2008 Máte někdo zkušenosti s pěstováním "Fuchsie magellaniky"? Měla by v našich podmínkách přezimovat, ale jestli přezimuje pouze kořenová báze a každý rok obrůstá novými výhony, nebo jestli se dá při vhodném zimním zakrytí uchovat část stonků?... celý příspěvek > |
 |