|
Určení jablka dle fota, 17.11.2016 Tak jsem zapátral a nejspíše se jedná o Malinové holovouské.Jen mi ani trochu nehraje ta výrazná malinová příchuť.Tu jsem nezaznamenal ani v náznacích ta tam prostě není.Ale třeba to někdo zde má stejně. |
 |
Určení jablka dle fota, 17.11.2016 Děkuji za reakci a ano máte pravdu skutečně rachtají. |
 |
|
 |
Určení jablka dle fota, 16.11.2016  Dostal sem bedničku jablek neznáme odrůdy.Říkáme jim pupíkáče díky žabernatému výběžku.Mají takovou jemnou, mírně aromatickou chut.Připojuji foto děkuji všem za určení. |
 |
Určení jablka dle fota, 16.11.2016 Děkuji za určení skutečně je to Boskoopské projel sem si fotky na internetu a vzhled souhlasí. |
 |
Určení jablka dle fota, 7.11.2016  Pozná někdo tuto odrůdu? To jsou nejspíše koženáče, že? |
 |
Jakou odrůdu zakoupit, 22.9.2016 Rád bych zakoupil stromek třešně.Samosprašnou odrůdu a nejlépe chrupku.Kterou mám zvolit? Máte nějaké tipy na kvalitní samosprašnou třešeň? Poloha 450 m.n.m., pozemek je u lesa, půda nic moc.Která odrůda by byla nejlepší? Díky za tipy. |
 |