Příspěvky uživatele - hugovotr

Přesazení broskvoně, 11:45
Přesadit můžete, radikálně ostříhat musíte. Tím nemyslím zkrácení letorostů, ale řezem na převod výrazně sesadit korunu. Ponechané množství v koruně by mělo odpovídat vydolovanému kořenovému systému.
Střih meruňky, 11.3.2025
Přesně tak, celý vrch pryč a zapěstovat nový terminál. Druhé patro budovat po dostatečném zesílení prvního
Kadeřavost broskvoní 2025, 11.3.2025
Sad na větrné hůrce, bez postřiku by bylo napadení masivní.
Mechelenská, 18.2.2025
Díky. Mám pro strom málo místa, myslím, že vlastnosti růstu využiji.
Mechelenská, 16.2.2025
Mám v plánu vysadit zimní hrušeň, postupně z ní vypěstovat multiodrůdovou zimní. Teď vybírám základní, nosnou odrůdu a padla mi do oka Mechelenská. Prosím znalé, moc jich asi nebude, o vlastní zkušenosti s touto odrůdou. Díky
Kadeřavost broskvoní 2025, 10.2.2025
Dříve jsem pěstoval broskvoně na semenáčích a problém nebyl. S postupným oteplováním a úbytkem vláhy (delší období sucha a častější větry) začaly stromy strádat a hynout. Nově vysazené stromky na různých podnožích vydržely pár let a bylo po nich.... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoní 2025, 9.2.2025
Takže před a po postřiku mědí pár kostek cukru a je to cajk😎 Krom vlivu na člověka je tu i nebezpečné ukládání v půdě, které negativně ovlivňuje růst rostlin.
Kadeřavost broskvoní 2025, 8.2.2025
Určitě vás otrávit nechtěla:) Ale všeho moc škodí. Já měď používám dvakrát ročně na všechny stromy, na jaře a po opadu listí před koncem roku. U broskví i třetí v průběhu zimy při delších teplých, vlhkých epizodách. A to právě kvůli odumírání pupenů.... celý příspěvek >
Výstava Berlín 5.6.7.február 2025🍎🍏, 8.2.2025
Nikdo si nehraje na ublíženého a nepotřebuji nikoho přesvědčovat o své slušnosti. Nikoho jsem narozdíl od kamaráda Korzára neurážel, jen jsem v legraci nadhodil, že první novou odrůdu sežene Korzár, protože je znám právě tím, že má hromadu kontaktů v... celý příspěvek >
Topaz🍎, 23.1.2025
Já tam čtu něco jiného. Jen otázka, proč zakládáte nové vlákno odrůdě, která už jistě víc jak jedno vlákno tady má?
Kadeřavost broskvoní 2025, 14.1.2025
Loni Flowbrix, letos Miedzian - oxychlorid měďnatý.
Sháním rouby Avranšské nebo gen. Le Clerc (Tišnovsko), 14.1.2025
Zajímavé. Pokud by někdo sháněl něco z následujících, mohu poslat lokalitu i s kontaktem na správce přes SZ PI PS KORENNA TREŠŇOVIŠEN 3 PS KORENNA DURANCIE P7 P7 DURANCIE PP3 SPENDLIK PP4 VISEN J3 CRONCELSKE 9 J3 CRONCELSKE 10 J25 JADERNIČKA 11... celý příspěvek >
Degustácia Horná Bečva🍎, 14.1.2025
Sláva vítězům. Admirál z Beskyd 620mnm jen o fous za Galantem z Břeclavska 200mnm... Máte někdo více informací o odrůdě Galant Lumaga a Tonic?
Padlí, strupovitost, mery, mšice, obaleči, svilušky... aj. v jádrovinách 2025, 7.1.2025
Zlatý motorový rosič...
Najkrajšie jablko 🍎🍏, 7.12.2024
Ještě tam zapomněl pověsit srp a kladivo... 😁
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika