|
Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 9.8.2017 Ano to mne také napadlo, že je to od slunce a tím že jsem ty listy dala pryč tak jsem těm rajčatům ublížila, ale nic jiného mě nenapadlo když jsem viděla ty napadené listy. Takže bílé místo odkrojím a normálně jej použiji, děkuji za odpovědi. |  | Plíseň bramboru na rajčatech 2017, 8.8.2017  Dobrý večer, už se mi na rajčatech také objevila plíseň bramborová tak jsem otrhala listy aby alespoň některé plody dozrály. Jen jsem letos narazila na rajčatech ještě na zvláštní problém co jsem nikdy neviděla, prostě rajčata na některém místě jsou... celý příspěvek > |  |
|  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 11.8.2014 Dobrý den Kečupe, moc děkuji za odpověď. Váš nápad i s obrázky jsou skvělé. Určitě by se to dalo vyzkoušet, přítel si to četl a líbí se mu to. Já když jsem tu dávala dotaz tak jsem rychle potřebovala něco vymyslet, protože voda již byla napuštěná a... celý příspěvek > |  | Oxid chloričitý (ClO2) k dezinfekci bazénu, 23.7.2014 Dobrý den, potřebovala bych poradit četla jsem tuto diskuzi a mám nový bazén na necelých 7000 l vody (zatím jsme nikdy bazén neměli takže jako nováček) nechci používat chlor. Chtěla bych používat buď chloritan nebo Desam solid (ale ten mi nabídli jen... celý příspěvek > |  |
 |
|