Příspěvky uživatele - Lidule

Fíkus, 12.10.2014
děkuji za radu, až se dostanu do města tak něco koupím a přesadím ho... jaká by byla ideální zemina??? Mám možnost si donést zeminu ze zahrady kde x let bylo dřevo (asi tak 30 let) a něco málo se tam rozpadlo takže by mohla být celkem kvalitní...
Fíkus, 11.10.2014 Obsahuje fotku
Hezký den, už nějakou dobu mám doma fíkus cca 4 roky (viz foto) a ráda bych zkusila ho vypěstovat do tvaru bonsaje ale přijde mi, že se mu nechce vůbec růst, sem tam se objeví nějaký nový lísteček, ale za celou dobu co ho mám mi moc nevyrostl...... celý příspěvek >
Brambořík, 25.6.2014
Klobouk dolů, mě brambořík vydržel jen několik týdnů ale 11,5 let to fakt zírám...
Jaké rostliny pěstujete?, 25.6.2014 Obsahuje fotku
Moc krásné... já si o víkendu koupila 2 tořivky, snad se jim bude dařit jako ostatním... přikládám foto...
Jaké rostliny pěstujete?, 22.6.2014
mě vánoční kaktusy kvetou snad pořád
Jaké rostliny pěstujete?, 22.6.2014 Obsahuje fotku
páni taky slušná sbírka   a to jsem si dřív myslela, že žádné kytky pěstovat nebudu a nějak jsem tomu propadla...
Jaké rostliny pěstujete?, 22.6.2014
Hezký den všem, zajímalo by mě jaké rostliny pěstujete, případně zda máte nějaké své nej??? Já jsem blázen do dracén (mám jich 10), dále pak u mě vedou tořivky, těch mám zatím 7, na dalším místě jsou vánoční kaktusy (mám růžový, červený, bílý a... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika