|
El. křovinořez - Hecht 1445, 24.5.2014 Díky všem za postřehy. A hlavně Peterovi za nasměrování na Wolfgarten.
Nakonec jsem koupil ten Wolf-Garten GT-S 1000. Je to Německá firma a je to bytelné(váží trochu více - 6kg). Je to děliteln a uvnitř s hřídelí.
Po hodině a... celý příspěvek > |  | El. křovinořez - Hecht 1445, 21.5.2014 Nic kromě Hechtu jsem už s řidítkama nenašel, takže je bud budu muset dokoupit nebo třeba v praxi příjdu na to, že nejsou potřeba.
Zvažuju ještě další možnosti:
- Wolf-Garten GT-S 1000 za 1800kč (zvláštní, že v Německu jej mají za 4700kč)
-... celý příspěvek > |  |
|  | El. křovinořez - Hecht 1445, 19.5.2014 Jistě s tím výkonem je to ošemetné, někdo udává špičkový někdo trvalý výkon a někdo vycucaný z prstu. Taky je divné, že např. u toho 1,4KW hechtu píšou, že je jen na dosekání, ne sekání ploch. A u toho Dolmara 1kw píšou, že je na malé i velké... celý příspěvek > |  | El. křovinořez - Hecht 1445, 19.5.2014 Díky za kladnou referenci. Nebyly nějaké problémy s tím bovdenem? Přišlo mi, že přenášet mechanický výkon 1kW bovdenem je už hodně.
Jak se to drží za tu rukojet(není to namáhavé)? Já by sem chtěl určitě řidítka a zádový nebo obouramenný... celý příspěvek > |  | El. křovinořez - Hecht 1445, 18.5.2014 Díky za reakci.
Takže se dá očekávat, že by se asi přehříval?
Pak ještě nevím jaký má náhon, bovden nebo hřídel?
Šel bych klidně i do silnějšího elektrického, ale nic nad 1,4kW jsem nenašel. |  | El. křovinořez - Hecht 1445, 17.5.2014 Kolem domu (zatím neupravený terén s výmoly) potřebuju kosit trávu na ploše cca 400m2. Časem se terén porovná, takže to bude spíš na pojezdovou sekačku. Dočasně tedy uvažuju o nějakém křovinořezu kolem 1,3kW a tedy nic drahého.
Díval jsem se... celý příspěvek > |  |
 |
|