Příspěvky uživatele - Pita

Réva - draslík x hořčík, 10.9.2014 Obsahuje fotku
zdravim, me kere vypadaji velmi podobne, viz prilozena fota. porovnanim s obrazkami z knihy "pestovani revy vinne" od pavla pavlouska bych rekl, ze u mne je to nedostatkem drasliku. zasazeni je vyssi tam, kde bylo plodu vice. z plodu jsme toho moc... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2014), 2.8.2014 Obsahuje fotku
jeste jsem nesklidil (tedy doufam, ze bude co) a uz tu mame dalsi kvety :-)
Co vaše réva? (2014), 25.7.2014 Obsahuje fotku
zdravim, pripojuji par obrazku me revy, kterou jsem koupil i s barackem, takze o ni nic nevim. puvodni majitel rikal, ze by to melo byt bile vino, ale jak je videt na obrazcich, reva se zbarvuje do fialova. pripada mi to sice trochu jine, nez reva na... celý příspěvek >
Nemoc revy, 9.7.2014
dekuji. nejspise mate pravdu, nikam to nepostupuje, vadne jsou jen ty bobule, ktere byli spatne v ten jeden den... ...snad si tedy aspon trochu hroznu uziji :-)
Nemoc revy, 7.7.2014 Obsahuje fotku
dle prilozene fotografie, stale je to padli, nebo na tom mam jeste jinou nemoc? objevilo se nahle dnes... strikano jiz dvakrat falconem.. diky za odpovedi
Co vaše réva? (2014), 28.6.2014
mohu se zeptat co to znamena, kdyz  "hrozny sprchly"? predstavuji si to, ze je jich na hroznu po odkvetu malo. je to tak? a ty se davaji pryc? a jeste jeden dotaz bych mel. vidim ze jste hodne prostrihal, kolik se tak ma nechat hroznu na... celý příspěvek >
Nemoc revy, 22.6.2014
dekuji za odpoved
Nemoc revy, 22.6.2014 Obsahuje fotku
zdravim, poprosil bych zdejsi osazenstvo o pomoc pri urceni choroby. je to plisen, nebo padli, nebo jeste neco jineho? a co na to nejlepe pouzit. dekuji za vsechny podnetne rady.
Neznama/e odruda/y, 17.6.2014
dekuji. az budou plody (tedy pokud budou) zkusim dat par fotek a treba budu mit vetsi stesti...
Neznama/e odruda/y, 15.6.2014
zdravim, je mozne poznat z fotek o jakou(e) odrudu(y) se jedna? koupil jsem domecek i s revou a puvodni majitel netusi, co zasadil. Jen, ze to koupil na vystave zeme zivitelka. a pokud ano, z ceho to jde poznat? z dozralych hroznu? dekuji
Koupe domecku i s revou, 11.5.2014 Obsahuje fotku
Dobry den, pred nedavnem jsem koupil domecek u ktereho na zahrade roste reva. nevim co je to za odrudu, ani nic o ni. kdyz jsem prestal delat prace na domecku, zacala mne zajimat zahradka a co na ni. jsou na ni dve mista s revou a ja bych se rad... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika