|
Mráz, 21.4.2017 Hodkovice nad Mohelkou
přicházím z práce po noční ihned koukám na teploměr a ejhle -5C,
nuž uvidíme. Loni to bylo také tak a Kioto mělo plodů neúrekom. |
 |
Mráz, 17.4.2017 Liberecko hlásí ráno +0 a teď jen +4,
včera přes den několikrát sníh+kroupy, ale teplota stále nad nulou.
Meruňky zatím drží, ostatní zatím ještě před květem. |
 |
|
 |
Papriky pro 2017, 10.1.2017 Ahoj všem pěstitelům,
už nastala doba výsevu paprik pro letošní rok(alespoň u mě)
Letos jsem se dal kromě sladkých, také do chilli. Je tedy pravda, že i loni jsem pár měl(kayenský pepř gold, Goats weed).
Ale letos zkouším pořádné žahavky... celý příspěvek > |
 |
Chilli - jaký druh, 10.1.2017 Tak jste se asi trefil:
Přesně takto vypadali před tím, než začali červenat.
Díky |
 |
Chilli - jaký druh, 7.10.2016 Díky.
Chlupatá tedy je(vlastně byla, protože už je sklizená) a jelikož je dovezená z Chile, tak i ty Andy k tomu pasují. Ještě jednou díky |
 |
Chilli - jaký druh, 14.8.2016  Dobrý den všem,
neporadí mi někdo o jaký druh chilli se jedná.
Kamarád si přivezl z Chile semínka a nevíme co to je zač.
díky všem za radu |
 |
Úroda meruněk 2016, 17.7.2016  dobrý den,
taky se připojím s obrázky Kiota. Je to doopravdy skvělý držák a u nás na severu čech jasná |
 |
Kdy dozrává Kioto?, 2.8.2015  Na liberecko u 3letého Kiota /první úroda/ si myslím dobrý. Chuť taky výborná. |
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 6.4.2015 Liberecko -6 po ránu! Fuj, fuj! Ale ještě žijem |
 |
Pepíno Gold melounek, 5.4.2015 Mě přišlo 8 sazeniček a budu se držet návodu. Chci se zeptat, dnes už zkušených pěstitelů na zkušenosti a vychytávky, je-li možno. Díky za jakoukoli zkušenost. Jirka |
 |
|
 |
Rozkvétání meruněk v letošním roce, 3.4.2015  Takto vypadá Kioto dnes, tak snad vydrží toto bláznivé dubnové období než začne kvést Liberecko |
 |
Rybíz a vlnovník, 12.3.2015 Díky všem |
 |
Rybíz a vlnovník, 12.3.2015 samozřejmě šli do kotle. Vlastně já veškeré listí pálím - jistota je jistota |
 |
Rybíz a vlnovník, 12.3.2015 Díky, díky a jak lze poznat postižené pupeny? Loni jsem je zaznamenal poprvé a jediné co jsem udělal bylo, že jsem všechny listy otrhal a ostatní jsem postříkal calypsem(nic jiného mě nenapadlo). |
 |
Rybíz a vlnovník, 12.3.2015 Jak na vlnovníka rybízového? Existuje na něj vůbec nějaký přípravek? |
 |