|
Příspěvky uživatele - N.K.
|
 |
 |
Konference na kdouloni?, 3.11.2014 Mám pH od 6,5 do 7,5 a ílovitú pôdu. |  | Konference na kdouloni?, 2.11.2014 Ako môžem zbížiť ph pôdy aby bola vhodnápre dulu?Zistila som, že Wiliamsovka a Hardyho je zrejme na dule, aj ked označenie bolo hruškový semenáč.dik. |  |
|  | Konference na kdouloni?, 2.11.2014 Nepýtal ste sa mna, ale môžem.Sadiť treba stromky pre deti a vnúčatá, pre mna ich nasadil manželov otec a starý otec.Predošlé generácie boli menej sebecké, mysleli na potomkov. |  | Jakou rezistentní letní hrušeň vhodnou na pálení?, 10.10.2014 Pestitelsky náročnejší znamená čo?dakujem. |  | Poradíte co s broskvoněma, 25.7.2014 Vinohradnícke broskyne vyžaduju minimálnu starostlivosť a obrazia aj ked ich vypílime a necháme koren.Na jedenie nič moc, ale kompoty v zime miluje celá rodina, sú dobré.Rozhodne nechať, trochu vyopatrovať a prisadiť k nim kúpené stromky. |  | Přehnojené mladé stromky slivoně, meruňky a jabloně, 23.7.2014 Ja teda ovocinár extra nie som, ale najprv zasadíte, potom potiahbete vyššie a miesto aby ste dali stromkom čas na vydýchnutie, tak ich ueniete do výkonu všetkým možným.Sú to živé organizmy, trochu ohľadu by to chcelo. |  | Angeleno, 23.7.2014 Bublinková folia, alobal... nechytia tie stromky vo vlhkej zime plesen? |  | Náhrada za Oleokol, 17.4.2014 Ja nie som žiadny aktivista, som len nahnevaná ked v jednom kuse čítam o striekaní a hnojení.Minulý týžden opakovane v správach upozornovali aby si ľudia dali skontrolovať studne, že väčšina studní na západnom Slovensku má nadbytok dusičnanov a nie... celý příspěvek > |  | Náhrada za Oleokol, 17.4.2014 No, vzhľadom na to, že organofosfáty zo zásady nedávam svojim deťom a vnúčatám, nelejem ich do svojej záhrady a teda skusenosti nemám. |  | Hybrid švestkomeruňka, 15.4.2014 No ked sa nedá odolať.Takže toho roku som zasadila Percocu, v jeseni Melitopoľskij, a pred 2rokmi Aprimiru a Angeleno.No a tiež Althanovu, lebo stará je už stará a treba ju nahradiť.Oulinská mi už 2x vyhynula, škoda.A zabudla som... celý příspěvek > |  |
|  | Hybrid švestkomeruňka, 15.4.2014 Milujem jostu.Jediná starosť ktorú som kedy s nou mala bola že som nestíhala oberať.Je kyslastá.ale osvieži všetky koláče. |  |
 |
|
|
|