|
Tomel pro republiku, 17.1.2015 Toto asi patrí skôr do inej kapitoly a tam sa Vás spýtam, ale čo vravíte na tvrdé broskyne vyšľachtené na zaváranie, aké sú chuťovo? |
 |
Vysoká hladina spodní vody, 8.1.2015 Čítala som od p.Kravčíka návod, ako zadržať vodu na mieste kde padne.Spraviť cielene na svojom pozemku miesto, znížené,kde voda stečie a ostane ako mokrad a zároven zásobáren pre prípad sucha.Nebolo by toto pre Vás riešenie? |
 |
|
 |
Hrušeň písečná, 6.1.2015 Niekde som to už písala, objednávala som viac hrušiek na semenáči a zistila som, že 2 mi poslali na dule.Tak ťažko povedať či majú mať 1,5 metra alebo sú zababčené. |
 |
Hrušeň písečná, 6.1.2015 Dakujem za odpovede.Čiže náprava pri mladom stromku je bud presadiť, alebo prekypriť, pohnojiť,orezať a piplať, možno sa podarí. |
 |
Sangue di drago, 4.1.2015 Dakujem za radu, keby som nemala v záhrade klasické slivky, nevymýšľam s japonskými.Dakujem za link Pavel cz. |
 |
Japonská slivka, 4.1.2015 Dik, tak vravíte, že jedna vrchovato stačí.A ked jedna tak ktorú navrhujete? |
 |
Sangue di drago, 4.1.2015 Nikto nemá na záhrade túto čínsku slivku od Strakla a neochutnal reklamované Susiny koláčky? |
 |
Hrušeň písečná, 4.1.2015 Budem za blbú ale spýtam sa.Vysvetlite mi prosím pojem zababčený stromek.Dakujem. |
 |
Nektarinka Harko, 26.12.2014 Čím ste postriekal?dik. |
 |
Sangue di drago, 21.12.2014 Čínska slivka od Starkla.Máte ju niekto?Ako chutí? |
 |
|
 |
Japonská slivka, 20.12.2014 Dakujem za odpoved, tak čo s tými blumami potom robíte? |
 |
Japonská slivka, 19.12.2014 Ktorú mi doporučujete?Niekde som čítala, že japonské slivy nie sú po spracovaní sladké, čo na to Vy, ktorým už slivky rodia? |
 |
Japonská slivka, 18.12.2014 Zdravim, potrebuje japonská Angeleno opeľovača japonskú slivu?Dakujem. |
 |
Klejotok na nektarince, 30.11.2014 Pripájam sa a poprosím aj ja radu, nektarinka 3 rok, objavila som akoby sčernenie na konári a pri obhliadke poranenie kmena pri zemi, zrejme kosačka.Dá sa s tým niečo spraviť?Dakujem.N.K |
 |
Děkanka robertova, 21.11.2014 Práve som kupila zimnú hrušku Comice v Čaklove.Tak neviem. |
 |