Příspěvky uživatele - Peter.pe

Jesenno - zimné práce, 3.12.2019
Ja som akurat stihol nabielit kmene, postrek som uz nestihol a ako pozeram na pocasie tak ani to uz tento rok nestihnem.
Gulicky na korenoch, 28.11.2019
to som nevedel ze pri zakorenovani takto zhrubnu. ale prave kvoli tomuto stromceku sa ta objdenavka posuvala, ze ho este nemali naskladneny. stale rozmyslam ci ho dat do zeme a ci nie, nech si nieco nazavleciem, este mam pred sebou vikend, potom sa... celý příspěvek >
Gulicky na korenoch, 25.11.2019
Povodne som riesil ten tie gulicky, sa mi proste nieco na tych korenoch nezdalo, som to rychlo cvakol, a dal do kybla so zemou, som uz nestihal. ale tu po rozprudeni diskusie som si uvedomil aj tie zhrubnute korienky co vypadaju ako pyr a ze ma malo... celý příspěvek >
Gulicky na korenoch, 25.11.2019 Obsahuje fotku
Kedze ste ma tu zneistili tym pyrom, tak som isiel vybrat stromcek z kybla (som ho zasypal zemou). Spravil som detailnejšie fotky, vsetko to vyrastá z podpnika, aj to co vypada ako pyr, je to taký zhrubnuty korienok, ale nema ziadne vlasocnice.najprv... celý příspěvek >
Gulicky na korenoch, 23.11.2019
Je to len korenoch? Uslachtilu odrodu mozem pouzit ako vrubel? Je to akurat ta idroda co som chcel (enterprise). Ci radšej sa toho stromceka celeho zbavit. Vdaka za rady.
Gulicky na korenoch, 23.11.2019
Vdaka, sa mi hned nezdalo. Ten stromcek bol v baliku s ostanimi, spolu mali korene zabalene vo folii, mohli sa aj tie infikovat? Tie mali korene ok. Tie uz som nasadil.
Gulicky na korenoch, 23.11.2019 Obsahuje fotku
Dnes som chcel sadit jablon na podnozi A2, a na korenoch som si vsimol take male gulicky. Nieje to hnojivo, su to utvary na korenoch. Viete mi prosim poradit ci to je nejaka choroba alebo to mozem v pohode zasadit. Zatial som ju este nezasadil.... celý příspěvek >
Jaké jsou zásady přeroubování révy?, 19.11.2019
Vdaka za tip na omotanie tou potravinarskou foliou, ja som to sackoval, a no nebol som uspesny, skoda namahy. Robil som to tiez do razstepu, aky hruby vrubel pouzovas? ci sa to tou foliou cele nepomacka. jasne ze ta vrublovacia paska je moc pevna na... celý příspěvek >
Jaké jsou zásady přeroubování révy?, 18.11.2019
no ja som pouzil ten cierne do zeleneho neplanovane :-) zostali mi nejake vruble po jarnom ockovani tak som sa rozhodol ze to vyskusam a vyslo to. tu metodu zelene do zeleneho robis kedy? som to aj ja skusal ale vzdy mi vrubel zvadol, som to aj... celý příspěvek >
Jaké jsou zásady přeroubování révy?, 18.11.2019
Ako predo mnou, nie je to take jednoduche, ze s jednym robim co chcem a druhy mam na urodu.  Ja skorej vinic ockujem, robil som aj vrublovanie, ale uspesnejsi som bol pri vrublovani cierneho do zeleneho, skusal som aj cierne do cierneho, aj... celý příspěvek >
Sázení keřového rybízu - Josty, 14.11.2019
Krickove ribezle by nemali byt vrublovane, to byvaju iba stromcekove. Teda ja som sa aspon s vrublovanou krikovou formou nestretol. Ako je vysoky ten prutik? ci vam nahodou neposlali ten stromcekovy.
Jabloň Lucy, 5.11.2019
No zavahal ste. Neviem odkial ste ale mozte vyskusat este zahradnictvo Klivia v Rusovciach ci ju nahodou nemaju.
Rozela, 2.11.2019
Aj my sme okostovali Rozelu z navrublovanej vetvicky na strome. Mnamka. Zena mi hned povedala ze z tohto jablka chce cely strom :-) takze za nas TOP jablko.
Živý plot z muchovníku – jak založit a udržovat, 18.10.2019
Suhlasim s Vami. Potrebuje vodu. Ja som nasadil nejake na zapadny svah do piescitej zemi a skoro vobec nerastu. Ine zasadene na inom mieste (poda a moznost pravidelnej zalievky) uz maju skoro 1,8m a ten rozdiel je obrovsky. a josta to je nezmar :-)
Zkušenosti s odolnějšími stolními odrůdami - PIWI, 8.10.2019
Ak som to pochopil tak teraz striekate, ale len BIO? alebo aj normanou chemiou?
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika