|
Meranie ph, 1.10.2014 Ďakujem za radu určite je to jedna z možností |
 |
Meranie ph, 27.9.2014 ďakujem za odpoveď, práve že som použil na meranie papierky ph žlté s priloženou stupnicou 1 - 12 a chovali sa neutrálne ako som na začiatku uviedol. Myslím že najlepšie bude to ochutnanie.Prosím ak to viete o názov toho prístroja. |
 |
|
 |
Meranie ph, 26.9.2014 Zdravím, vie niekdo poradiť čím zmerať ph ovocného kvasu? Lakmusové papieriky nereagujú na kvas ba ani octovú vodu. Ďakujem |
 |
Ochrana plodov mandle, 19.8.2014  Zdravím, po extremnom zničení broskýň chrobákom zlatohlávka nastal další problem a to poškodzovanie plodov mandlí, jadra vyzobáva ďatel pred dozrievaním, mám už 50% zničenej úrody ochranná sieť nepripadá do úvahy - viď foto |
 |
Hnojníky (hovnivaly) na broskyniach, 22.7.2014 Ďakujem za príspevok, máte pravdu jedná sa o zlatohlávky. Veľmi ma to prekvapilo lebo to je prvý výskyt tohto chrobáka. Na marhuliach sa neobjavil ale na broskyniach vo veľmi veľkom počte. Vami navrhovanú ochranu z praktickych dôvodov nemôžem... celý příspěvek > |
 |
Hnojníky (hovnivaly) na broskyniach, 20.7.2014 V tomto roku mi úrodu nektariniek a broskýň takmer na 60% zlikvidovali chrobáky hnojníky. Doteraz som sa s tak silným výskytom týchto chrobákov na ovocných stromoch. Prosím o informáciu či niekto má podobný problem a ako si s ním poradil.nestretol |
 |
Očkování / roubování broskvoní, 1.5.2014 Ja som v auguste 2012 očkoval do marhuľového podpníka broskyňu a na jar 2013 očko dobre vyrašilo a na jeseň som presadil na trvalé stanovište. V 2014 stromček zakvitol a ná cca 4 plody. Robil som tak dva stromčeky len očko broskyne bolo vždy inej... celý příspěvek > |
 |