|
Tvarovaný cypriš, 17.9.2023  Tvarovaný cypřiš začal rezavět.. při podrobnější prohlídce jsme v korunkách objevili bílé shluky čehosi.
Co to, prosím, je? Nějaká houbovitá choroba? A čím cypřiš zachránit? Jakým postřikem?
Mnohokrát děkuji za každou radu. |
 |
Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 7.5.2020 mohl bych poprosit o nejaký typ, já ale konkrétně bych radši nějaké čerpadlo které by trochu tlak dávalo, aby na konci hadice mohl být rozprašovač a mohl jsem zalévat trávník, nemusí to být žádné dělo, ale ted mám Ponorné kalové čerpadlo GS 4000 ale... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Řez třešně, 12.4.2020  Dík vloni zasazená třešeň. Mohl by mi někdo poradit jak zastrihnout pro tvorbu koruny? |
 |
Lišejník na rybízu, 10.4.2020  Je prosím nějaká pomoc takovému napadenému rybízu? Moc děkuji za jakoukoliv radu |
 |
Napadena svestka, 30.6.2019  Prosím poradíte jestli má cenu letos něčím řešit takto napadenou svestku.? |
 |
Traktůrek - sekačka ALKO TK800, 8.4.2019 Ahoj všem.
Prosím o radu. Vlastním zahradní traktor AL-KO TK800. Bohužel po zimě jsem ho chtěl rozpohybovat a bohužel nějak se mu nechce.
Vložil jsem novou baterii, a po pokusu nastartování pouze se jednou otočí motor a nic. Pokud držím... celý příspěvek > |
 |
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 18.6.2018 mám to naplánované na 10m 3/4" a pak 5m 1/2". Tak uvidíme jestlí to pojede. |
 |
Jak vymyslet čerpadlo z jímky na dešťovou vodu, 18.6.2018 Chci prozatimně použít kalové čerpadlo na plnění sudů na zahradě. Čerpadlo má výstup 1" a výtlak 6m. Prosím o radu, je možné to zredukovat na tenčí hadici, aniž bych nějak čerpadlu uškodil? Případně na jaký průměr max to zredukovat. Celková délka... celý příspěvek > |
 |
Co s tim?, 10.7.2017  můžete poradit co s tím fialovym neřádem? |
 |
Jimka na destovku plus vyuziti, 1.7.2017 Ahoj vsem. Mame u domu jimku na destovku a rad vodu vyuzil pro zahradu. Rad bych na zahrade nejaky kohoutek a pripadne pripravu na auto zavlazovani travniku. Dal by mi nekdo rady co vhodneho na to poridit? Dekuji. |
 |
|
 |
Vlkova chrupka, 28.5.2017 Ahoj zahradníci. Sháním třešeň, kterou znam pod označením "Vlkova chrupka". Nevíte, prosím někdo, kde by se dala sehnat? |
 |
Rotavátor, 25.3.2017 Ahoj všem zahradníkům. Sháním nějaký rotavátor na úpravu zahrady po stavbě. Cca 500m2 upravit v průběhu roku. Poradíte mi co za stroj si pořídit, tím nemyslím zase nějaký extra super bomba stroj za hříšný peníz, a naopak zase ne něco s čím budu pořád... celý příspěvek > |
 |
Zkraceni, ostrihani orechu, 29.10.2016 Prosim o radu, kdy strihat orech, lupeni jiz opadalo.
Dekuji. David |
 |
Přísavník, 28.10.2015  Dobrý den, měl bych dotaz. Máme na zahradě dominantní smrk omotaný přísavníkem. Bohužel už je tak rozrostlý, že už prolezl a usídlil se v koruně. Bohužel nevím zda může smrku nějak uškodit a udusit ho. Případně mohu přísavník někde v polovině stromu... celý příspěvek > |
 |
Zahradní nůžky Gardena - problém, 5.4.2015 Všem mnohokráte děkuji za tip. Opravdu tam něco chybí :-(.
Dětičky budou muset zítra najít zbytek. |
 |