|
Je to Šarka nebo nekrotická kroužkovitost?, 10.6.2013 A co dál.. všechny tři švestky mám tolerantní šarce ale můžu si být 100% jistý že plody budou ok..? Nebo radši vykopat a spálit..? |
 |
Je to Šarka nebo nekrotická kroužkovitost?, 10.6.2013 Aha, tak tolerantní.. myslel jsem že to znamená to samé.. Tak že pokud se příznaky neobjeví na plodech, tak to nemusím řešit..? |
 |
|
 |
Je to Šarka nebo nekrotická kroužkovitost?, 10.6.2013  Co je to za nemoc? Je to stromek rezistentní Šarce, 3 roky starý. Mám 3 v řadě cca 4m od sebe a je to zatím jen na jednom. Viděl jsem tu fotky jak Šarky tak kroužkovitosti ale ani na jedno mi to nepřipadá.. tak se radši ptám.
|
 |
Co to je za nemoc a co s tím?, 10.6.2013 Díky za všem za rady :-) plody jsem otrhal a ze zbytku snad něco bude :-)
Příště zasáhnu dříve :-)
|
 |
Co to je za nemoc a co s tím?, 27.5.2013 Super a co teď? Zasažené plody otrhat a nechat být? Stříkat teď už asi nemá cenu že? |
 |
Co to je za nemoc a co s tím?, 27.5.2013  Zdravím, mám 3-letý strom slivoně a na malých plodech se mi objevují takové černé tečky-flíčky.. co to je a jak proti tomu bojovat? Podotýkám, že to není na každém plodu ale je jich takových dost. |
 |