|
Nášlapná krmítka pro drůbež, 19.7.2013 To je výborný nápad... díky moc! |  | Nášlapná krmítka pro drůbež, 18.7.2013  Máte s ním dobré zkušenosti? Od jakého výrobce?
Potřebuji zajistit krmení pro slepice na pár dní, když např. odjedu nebo je málo času pro jiné povinnosti. |  |
|  | Malá líheň, 18.7.2013 Prosím vás, máte zde někdo zkušenosti s těmito líhněmi :
RCom King Suro 20
SMART 22 automat
COVINA SUPER 24 s dolíhní
popř. COVINA SUPER 12 s dolíhní
nebo mi můžete doporučit či nedoporučit jinou?
Děkuji. V.
|  | Nebezpečí zavlečení si čmelíků a jiných potvor při koupi, 7.7.2013 Je riziko nebezpečí zavlečení si čmelíků a jiných potvor při koupi loňských slepic a kohouta větší než při koupi kuřic a při koupi kuřat? Významně? Lze tomu předejít a jak? smajlík Rozhoduji se, zda jet pro loňské slepice nebo si počkat až... celý příspěvek > |  | Máte zkušenosti s chovem šumavanek?, 25.6.2013 Prosím, kdo chováte nebo jste měl šumavanky, podělte se se mnou o svoje zkušenosti. Mám wyandontky... nenapadlo mě, dát večer kohouta pod krabici... bohužel jsem to vlákno četla až dnes... tak už ho nemám. Kočinky, jak jsem se později dočetla,... celý příspěvek > |  |
 |
|