Příspěvky uživatele - Talian

Tomel pro republiku, 5.2.2015
Zdravím, palce hore pre pána Okawanga. Presne tak to je... bojujeme, pozeráme na teplomer, predpoveď počasia... zatiaľ mám malé úspechy, ale radosť s oranžových skoro vianočných plodov je k nezaplateniu... mám už navrúbľované aj Gory, ale kdesi... celý příspěvek >
Čierna marhula, 2.11.2014
O.K. Takže kto mal úrodu?? Ja zatiaľ nie a to mám z dvoch zdrojov.Dúfam, že buduci rok sa nejaká ukáže, tento rok jeden stromček kvitol, ale asi neudržal, alebo nebol opelený.
Hurmikaki, tomel japonský, 27.8.2014 Obsahuje fotku
Prok, Geneva long, Ungarn2, rosijanka, Seng,Steiermark, Troyan, Hiratane, Costata, Korea, Kubo, Tamkam... a ešte zopár, zarodené je Rosijanka, Nikita, Korea , Ungarn2 a na ukážku Prok, Hiratane, Costata,ostatné sú mladé stromky...
Hrušeň - odrůda, 23.8.2014 Obsahuje fotku
Zdravím ovocinárov! Mám taký problémik. Zaočkoval som do rodiaceho stromu daľšie odrody a pri tejto som zabudol a neoznačil odrodu. Verím, že mi ju pomôžete identifikovať. Plody sú veľké a práve dozrieva.
Hurmikaki, tomel japonský, 22.8.2014 Obsahuje fotku
Tento rok bude menej, ale budú väčšie...
Hybrid švestkomeruňka, 8.8.2014
Áno toto máme, ale nikde nie kontakt na Tophera, aby sme sa spýtali, čo to má. Že by bolo viac klonov?? Žeby Tropical Sunrise?? Plumcots (aka Pluots®)
Hybrid švestkomeruňka, 6.8.2014
ˇAno takto to vyzerá aj u mňa, ale dužina je krásne žltá, tak preto som z toho blázon.
Hybrid švestkomeruňka, 3.8.2014 Obsahuje fotku
Ano z Ostrohu, lebo nik iný to nemá, alebo nemal... Sa tu tých volovín popredá a všetci sa tvária, že je to O.K. Viď Aprimira...
Hybrid švestkomeruňka, 3.8.2014 Obsahuje fotku
Tak som z toho blázon... čo to teda vlastne je??
Hybrid švestkomeruňka, 30.7.2014 Obsahuje fotku
Dnes...
Hybrid švestkomeruňka, 27.7.2014
Áno.
Tmavnuti listu na Fikovniku, 26.7.2014 Obsahuje fotku
Podľa mňa to je možno aj tým, že to máte v tej ohrade, kde môže byť väčšia vlhkosť a tá nemusí figovníku prospievať. Moje navolno, kedže posledná zima bola slabá...
Hybrid švestkomeruňka, 26.7.2014 Obsahuje fotku
Tu je jedna...
Hurmikaki, tomel japonský, 22.7.2014 Obsahuje fotku
Asi Ungarn 2,nie som si istý, ale poteší...
Hurmikaki, tomel japonský, 22.7.2014 Obsahuje fotku
Nová sezóna, nové fotky... dajte sem aj vaše...
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika