|
Tomel pro republiku, 5.2.2015 Zdravím,
palce hore pre pána Okawanga. Presne tak to je... bojujeme, pozeráme na teplomer, predpoveď počasia... zatiaľ mám malé úspechy, ale radosť s oranžových skoro vianočných plodov je k nezaplateniu... mám už navrúbľované aj Gory, ale kdesi... celý příspěvek > |  | Čierna marhula, 2.11.2014 O.K. Takže kto mal úrodu?? Ja zatiaľ nie a to mám z dvoch zdrojov.Dúfam, že buduci rok sa nejaká ukáže, tento rok jeden stromček kvitol, ale asi neudržal, alebo nebol opelený. |  |
|  | Hurmikaki, tomel japonský, 27.8.2014  Prok, Geneva long, Ungarn2, rosijanka, Seng,Steiermark, Troyan, Hiratane, Costata, Korea, Kubo, Tamkam... a ešte zopár, zarodené je Rosijanka, Nikita, Korea , Ungarn2 a na ukážku Prok, Hiratane, Costata,ostatné sú mladé stromky...
|  | Hrušeň - odrůda, 23.8.2014  Zdravím ovocinárov!
Mám taký problémik. Zaočkoval som do rodiaceho stromu daľšie odrody a pri tejto som zabudol a neoznačil odrodu. Verím, že mi ju pomôžete identifikovať. Plody sú veľké a práve dozrieva.
|  | Hurmikaki, tomel japonský, 22.8.2014  Tento rok bude menej, ale budú väčšie... |  | Hybrid švestkomeruňka, 8.8.2014 Áno toto máme, ale nikde nie kontakt na Tophera, aby sme sa spýtali, čo to má. Že by bolo viac klonov?? Žeby Tropical Sunrise??
Plumcots (aka Pluots®)
|  | Hybrid švestkomeruňka, 6.8.2014 ˇAno takto to vyzerá aj u mňa, ale dužina je krásne žltá, tak preto som z toho blázon. |  | Hybrid švestkomeruňka, 3.8.2014  Ano z Ostrohu, lebo nik iný to nemá, alebo nemal... Sa tu tých volovín popredá a všetci sa tvária, že je to O.K. Viď Aprimira...
|  | Hybrid švestkomeruňka, 3.8.2014  Tak som z toho blázon... čo to teda vlastne je?? |  | Hybrid švestkomeruňka, 30.7.2014  Dnes... |  |
|  | Hybrid švestkomeruňka, 27.7.2014 Áno. |  | Tmavnuti listu na Fikovniku, 26.7.2014  Podľa mňa to je možno aj tým, že to máte v tej ohrade, kde môže byť väčšia vlhkosť a tá nemusí figovníku prospievať. Moje navolno, kedže posledná zima bola slabá... |  | Hybrid švestkomeruňka, 26.7.2014  Tu je jedna... |  | Hurmikaki, tomel japonský, 22.7.2014  Asi Ungarn 2,nie som si istý, ale poteší... |  | Hurmikaki, tomel japonský, 22.7.2014  Nová sezóna, nové fotky... dajte sem aj vaše... |  |
 |
|