|
Bylinky, rostlinky proti komárům?, 13.5.2013 Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějakých bylinkách či rostlinkách, které nemají rádi komáři a jiný létající hmyz do altánu, kde denně sedíme, grilujeme atd.Slyšela jsem že nějaké existují, prý lze i některé nasušit a použít k... celý příspěvek > |
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013 ano trojka vpravo je opravdu cuphea hysopfolia děkuji mockrát! |
 |
|
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013 ještě se zeptám, byla jsem už nedočkavá a vysadila už uvedené rostlinky do záhonu, včetně begonek.myslíte že jsem udělala dobře?, ted jsem si uvědomila že zmrzlíci přijdou až za týden
|
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013 ano č.3vlevo je opravdu phalaris arundinacea, je to taková stříbrná trávička, hodně se mi rozrůstá a už nevím co s ní mám ji ve skalce, ted jsem ji rozsadila i jinde na záhon, tak uvidím jak se jí bude dařit.na obr.č, 3v pravo není kolkwitzie,... celý příspěvek > |
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013 no tak to jsem z toho celá tumpachová .ano udělám to.i tak mockrát děkuji za tipy E. |
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013 č.5 by měla být levandule.(bylo mi řečeno) |
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013 moc děkuji.bylo mi ale řečeno že jsou to všechno letničky.tak ted nevím, nechat verbenu a phalaris na záhoně na stálo? jsem úplný začátečník. |
 |
Prosím o určení kytiček, 7.5.2013  prosím o určení názvů kytiček.koupila jsem je v polsku ale názvy neznám.mají tam souhrný název -byliny.jen vím že jsou to letničky.jsou mezi nimi i dříve zakoupené keříky ale také neznám názvy.moc děkuji za rady Evka
|
 |
Kdy a jak rozsadit levanduli?, 6.4.2013 moc děkuji za rady zkusím rozdělit trs a rozsadit jinam.Evka |
 |
Co mohu nebo nemohu sázet po česneku?, 4.4.2013 Děkji za všechny rady Evka |
 |
|
 |
Co mohu nebo nemohu sázet po česneku?, 3.4.2013 Dobrý den.loni na podzim jsme poprvé zasadili česnek.letos už je venku cca-10-15cm.po přečtení příspěvků zde jsem se dozvěděla že se česnek nemá sázet další rok na stejné místo.vyčlenili jsme si pěkný kousek záhonku s tím že zde budem pěstovat jen... celý příspěvek > |
 |
Proč mají tulipány červenozelené listy?, 25.3.2013 to jsou přesně ony! tak to jsem hned klidnější.takže mám ty obyčejné děkuji E. |
 |
Proč mají tulipány červenozelené listy?, 25.3.2013 Děkuji moc za rady, už jsem byla celá vyděšená Evka
|
 |
Proč mají tulipány červenozelené listy?, 25.3.2013 Dodrý den.loni na podzim jsem zasadila poprvé pár cibulek tulipánů(koupené v hobymarketu),nyní už jsou krásně vylezlé asi tak 10cm, statné,zdravé.ale mají tmavě červenozelenou barvu listů.poradte mi prosím, má to tak být? nejsem si vůbec jistá.jsem... celý příspěvek > |
 |
Vajgélie pěstování, 13.3.2013 Dobrý den.předloni jsem zasadila vajgélii do záhonku.ihned se chytla a začala obrůstat několika výhonky.loni vyrazily další a je už z ní krásný keřík s dřevnatými výhonky.slyšela jsem že květy by měla nasadit až třetí rok, tedy letos. chci... celý příspěvek > |
 |