|
Zahradní traktor VARI RL 98 H, 11.5.2018 Děkuji za postřeh ohledně traktůrku. Také se chystáme pořídit a tento je jeden z favoritů. Jen ten motor nevíme co od toho očekávat. Jaké jsou informace asi po cca měsíci používání? |
 |
Napadený banánovník, 8.4.2015 Děkuji vyzkouším. |
 |
|
 |
Napadený banánovník, 6.4.2015  Prosím o radu čím je rostlina napadená a jak se toho zbavit. Jde o bílé vatovité chomáčky po celé rostlině. |
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 18.9.2012  Tak po nějaké době se dostávám k zhodnocení UV lampy. Tak zelená řasa je pryč ale nastal u mě problém.Byl jsem týden pryč a vypadla my filtrace na 2dny a tudíž bakterie ve filtru jsou včudu.Zelená je pryč ale nyní je voda taková mléčná a přisuzuji to... celý příspěvek > |
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 3.9.2012 cesnak na to kápl ano dělal my to známý který se živí výrobou septiků atd. |
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 3.9.2012 Tak po dlouhé době testování žádná výrazná změna tak jsem se nakonec rozhoupal a pořídil UV lampu která běží ode dneška.S výsledkem se opět podělím. |
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 29.7.2012  Tak filtrace komplet osázena houbičkami na dně jsem nechal zeolit tak aby nebránil průtoku. Do poslední komory jsem vložil plast.mřížku tak aby nedošlo k ucpání odtoku. Co se týče UV lampy tak se my zdá jejich cena strašně přemrštěna. Kdybych věděl... celý příspěvek > |
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 27.7.2012 Také mě to napadlo jen nevím čím to vyplnit jelikož to není zatopené díky spodnímu odtoku. Rád si nechám poradit co tam dát. Nejspíše dodám i molitan.houbičky i do komory 3a4 nad zeolit. Bezpečnostní přepad jsem také dodělával proto ty uřízlé vrchky... celý příspěvek > |
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 26.7.2012  Děkuji oboum za rady a postřehy. Možná je to špatně patrné z fotky ale filtrace funguje tak jak píšete opravdu protéká přes všechny filtr.média. |
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 26.7.2012 Děkuji za odpověď. Jak dlouho proces čištení může probíhat?
Pak mám otázku zda by to mohlo fungovat i při vypínání filtrace po dobu drahé elektřiny.Jde o to jak dlouho dokáží přežít bakterie ve filtru. S akvária vím že několikahodinové výpadky... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Zhodnocení vyrobené filtrace, 25.7.2012  Dobrý den měl bych na vás prosbu zda by jste mohli zkouknout mou vyrobenou filtraci a říci zda takto může fungovat.
Jezírko mám o objemu cca 4000l
Filtrace je osazena ve dvou komorách houbičkami a ve dvou komorách cca 5kg zeolit.
Jako... celý příspěvek > |
 |