|
Příspěvky uživatele - sis
|
 |
 |
Problém s kočičkou, 12.8.2013 Díky, vyzkouším. |  | Problém s kočičkou, 9.8.2013 Opravdu netušíte čím to může být? Vedry to není, již to začlo před vedry |  |
|  | Problém s kočičkou, 15.7.2013  Dobrý den, když jsem zašal stavět byla již na zahradě větvička kočičky /snad to říkam správně/. Po cca 4 letech je ztoho již stromisko, ale nam se líbi, jelikož nám na zahradě, dělá jedině krásné stiné misto. Nyní nám ovšem začiná usychat :-(Nevíte... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 3.1.2013 V letošním roce, bych si chtěl začít vytvářet zahradu u našeho domečku. A jak to tak bývá po stavbě domečku nejsou bohužel penízky nazbyt :cry:, ale člověk by chtěl na zahradě vytvořit něco hezkého, kde by se mu příjemně odpočívalo. Jelikož je... celý příspěvek > |  | Název trávy, 13.10.2012 Moc díky pane Josef, takto mě to stačí. |  | Název trávy, 12.10.2012 Neporadil by mi někdo prosím s názvy tráv?
Předem díky. L
|  | Tráva a neřád, 2.4.2012  Dobrý den, po cca pul roce mam opět dotaz, tráva moc od zaři nevyrostla, ma nyni cca 3cm a není ještě stale pořadně hustá. Mám ji jiý nyní prohrabat a dosit, nebo ještě počkat a ona se zahustí sama a dosiju později (mam strach kdybych ted hrabal, tak... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|