Příspěvky uživatele - Mr Bigggg

Rajčata 2025, 30.1.2025
Všechnu tu havěť jste si přinesl v zemině ze zahrady. Pochopitelně se jí to na tom teplém balkoně líbilo, pěkně se tam namnožily. Chce to zeminu propařit v mikrovlnce o potom dát na 24 hodin do mrazáku. Taky jsem míval molice na sazenicích a pak jsem... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.1.2025
V 5 l nádobě jistě nebude prosperovat. Potřebuje podstatně větší nádobu a potom vytvoří i nějakých těch pět set plodů. To upozornění má Moravoseed na svém webu. Viděl jsem také Bajaju ve velké nádobě při Polním dnu v Lednici, nádoba měla průměr cca... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.1.2025 Obsahuje fotku
Na zemi ty micro trpaslíky mít nebudu. Budou na venkovním parapetu okna na balkoně, případně mám na balkóně takový stůl s deskou 50 x 180 cm. Dnes jsem si prohlížel ty trpaslíky, jejichž semena jsem dostal od Evy T. Zaujal mně trpaslík Seven Gnomes... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 29.1.2025
Dnes mně konečně vyklíčily dvě zbývající odrůdy těch českých balkónových (Vilma, Aztek). Spolu s dříve vyklíčenými (GG´S Glory, PA´S Pride, Venus a Bajaja) mám nyní šest tzv micro Dwarfs. Až povyrostou tak od každé odrůdy dám dvě sazenice do jednoho... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 24.1.2025
Obdivuji tvoji manželku.            Vladimír
Rajčata 2025, 22.1.2025
Dnes jsem zasypal naklíčená semena těch micro trpaslíků, které jsem dostal z ameriky. Ta semena těch českých trpaslíků zatím nic.            Vladimír
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025
Nikdy jsem nepěstoval sazenice paprik ani rajčat v jiných kelímcích než jsou kelímky z automatů na kávu (200 ml). Myslím si, že to je dostačující objem substrátu. Ať sázím do jakékoliv zeminy, nikdy sazenice nehnojím. Myslím, že i těch 150 ml bude... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 18.1.2025
Obvykle se říká, že semena rajčat jsou klíčivá 8 let. Pochopitelně se tím myslí, že nevyklíčí 100%, ale třeba nějakých dvacet nebo třicet procent.            Vladimír
Rajčata 2025, 18.1.2025
Semena micro trpaslíků jsem dnes dal do země.Bude zajímavé jak budou klíčit, protože ty české mají uvedenou dobu klíčení do 12/2019.            Vladimír
Rajčata 2025, 15.1.2025
Dwarfy z toho projektu jsou vysoké cca 70 - 110 cm, mini trpaslíci jsou 40- 70 cm a micro jsou do 40 cm. Květináč by měl být snad 5 litrů, ale to zatím neřeším. Pro představu ty micro jsou většinou ze šlechtění z české odrůdy Vilma, což by se dalo... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 14.1.2025
Hybridy to nejsou. Když jsem si tu sestavu trpaslíků prohlídl, tak jsem zjistil, že tam jsou i nějaké mikro trpaslíci a tak jsem se rozhodl, že je teď vyseji a budu je pěstovat za oknem v nějakém přiměřeně velkém... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 14.1.2025 Obsahuje fotku
Momentálně mám semena těchto Dwarfů. Moc se na ně těším, zejména na jeden z nejoblíbenějších Uluru Ochre.            Vladimír
Rajčata 2025, 13.1.2025
Dvacet let jsem pěstoval sazenice za tím oknem bez přisvětlování. Nikdy jsem neměl nějaké vyčouhlé sazenice. Nepochybně mám největší zkušenosti s mými podmínkami a proto se mně nechce diskutovat na toto... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 13.1.2025
Nechce se mně diskutovat na toto téma. Jen připomenu, že přisvícení znamená, že den po který sazenice rostou se prodlouží z devíti hodin na 16 hodin. Už toto znamená, že sazenice vyrostou za den víc. Pokud jde o teplo, tak v tom mém boxu stačí jedna... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 12.1.2025
Přisvěcovat nebudu. Box sice mám, ale nemám místo, kde bych ho dal (mám tam rotoped). Také nepotřebuji, aby ty sazenice nějak rychle rostly, do výsadby v půlce dubna je času dost.           ... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika