Příspěvky uživatele - Mr Bigggg

Předpěstování košťálovin, 24.2.2024
Jsem rád, že Vám to trochu pomohlo. ať se Vám daří.            Vladimír
Pěstování ozimé zeleniny, 24.2.2024 Obsahuje fotku
Dnes jsem byl na chvíli na zahradě a nedalo mně to, abych udělal fotky mých ozimých zelenin. Květáky vypadají nadějně, cibule vynikající. Bohužel jsem si nevzal notebook a nemohl jsem stáhnout jaké teploty v tom tunelu... celý příspěvek >
Jen bych Waltere chtěl připomenout, že špatná rada (padající klíční rostlinky) je horší, než rada žádná.            Vladimír
Myslím si, že odpověď ze SEMA se přímo týkala problému, který paní MonikaP řeší. Mohl jsem argumentovat mými zkušenostmi s pikýrováním sazenic rajčat. Každý rok vysévám víc jak osmdesát odrůd a u každé vysévám dvě nebo tři semena (asi 300 semen). V... celý příspěvek >
Dva lidé, Milan a Walter zde píší a radí o pikýrování, které nikdy nedělali. Jeden dokonce tvrdí, že mu rada ze SEMA nějak neštymuje. Druhý zase vidí na obrázku padající klíční rostlinky, které tam nejsou. Každý může tyto rady posoudit. Jinak nemám k... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 23.2.2024
Pochopitelně když dá čtyři semínka na plochu 8x8 cm, nemusí přepichovat. Dokonce si myslím, že lze tyto sazenice dopěstovat do velikosti vhodné pro výsadbu na záhon. Je to stejné, jako když dám do kelímku dvě semena a po vyklíčení nechám jen jednu... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 23.2.2024
Trapný příspěvek. Nemám k tomu co dodat. Opravdu interenet snese všechno. Podle Milana jsou všichni volové a on je king.            Vladimír
Předpěstování košťálovin, 23.2.2024 Obsahuje fotku
Díval jsem se na počasí a v příštím týdnu budou u nás teploty, při kterých by ty sazenice košťálovin a salátů mohly být klidně venku (přinejmenším ve dne). Na to konto jsem změřil osvětlení těsně za oknem (1100 Lx) a na venkovním parapetu (2800 Lx).... celý příspěvek >
Hnijící kaktus, 22.2.2024
Na opravě zobrazování jste se svým způsobem podílela i Vy. Ptal jsem se zde, jestli má někdo taky ten problém a ozvala jste se jen Vy. Tak jsem do redakce napsal s tím, že to není jen můj problém. Stačily dva maily a nějaké foto obrazovky, redaktor... celý příspěvek >
Předpěstování košťálovin, 22.2.2024
Narazil jsem na zajímavý článek v Poradně SEMO: Dobrý den, můžete mi prosím poradiť, kdy je nejlépe pikýrovat sazenice kedluben a ostatních raných košťálovin? Je nutné počkať až vyrostou první pravé listy? Sazenice si předpěstovávám za oknem.... celý příspěvek >
Já tam žádné padání klíčních rostlin nevidím.            Vladimír
Hnijící kaktus, 22.2.2024
Uříznout zdravou horní část, nechat zaschnout, případně dát na to něco (už si nepamatuji jak se to jmenovalo, vypadlo to jako stříbrný prášek- před čtyřiceti lety). Na jaře položit na zeminu a rosit a rosit až se na té řezné ráně objeví základy... celý příspěvek >
Jinak řečeno, všechny cesty vedou do Říma.            Vladimír
Předpěstování košťálovin, 22.2.2024 Obsahuje fotku
Mám tam odrazovou stěnu z hliníkového plechu. Na fotce není, protože jsem chtěl ukázat jn ty sazenice košťálovin. Tuto stěnu používám více jak deset let, viz obrázek z roku 2013. Dokonce jsou tam vpravo vidět sazenice salátu... celý příspěvek >
Pokus s krmením slimáků, 22.2.2024
Já jsem řešil slimáky tak, že jsem zaryl do záhonu dusíkaté vápno, vydatně jsem to zalil a přiklopil to textilií. Pro jistotu jsem ještě jednotlivé rostliny (v tomto případě květáku) obsypal přípravkem LIMA-Ex, abych zabránil těm příchozím. Pokud... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika