|
Příspěvky uživatele - dhav
|
 |
 |
Pěstujete muchovník?, 19.6.2019 Dobrý den, prosím o radu. Omlouvám se, nenašla jsem vhodnější místo kam můj dotaz vložit. Na podzim mi zahradník zasadil Muchovník Ballerinu... strom krásně zimu přežil, na jaře krásně kvetl a nyní už má i první borůvky. Minulý týden jsem si všimla,... celý příspěvek > |  | Ulomená magnolie poraďte, 1.6.2015 Děkuji moc za názory už jsem zastřihla... |  |
|  | Ulomená magnolie poraďte, 1.6.2015  Moc prosím o radu, pes mi ulomil nebo sežral magnolii zůstaly tam jen ty hubené proutky ale ty 2 hlavní kmínky jsou pryč jak to teď seříznout, aby opět obrazila? Děkuji moc za radu. Bohužel mám jí již 3 roky a ještě nekvetla. |  | Jaký strom do menší zahrady, 1.6.2015 Děkuji moc |  | Jaký strom do menší zahrady, 1.6.2015 Děkuji za názor... magnolii mám už v přední části zahrady ta je moc krásná, ale roste strašně pomalu a už jí tam mám cca 3 roky a ani kvítek, tak nevím kde je chyba a javory jsou krásné všechny, ale přijde mi zas, že je to teď tak nějak hrozně... celý příspěvek > |  | Jaký strom do menší zahrady, 31.5.2015 Děkuji moc za názor... a za tip už na něj koukám je nádherný... nemám v zahradě moc keřů a stromů co kvetou, taje fakt, že tohle by zářilo... dobrý tip děkuji |  | Jaký strom do menší zahrady, 31.5.2015 Mám od architektky návrh zahrady /zadní část cca 200m/. chtěla bych tam zakomponovat 1 větší strom s korunou výška max.5-6m. navrhla mi 5 stromů a já se nemůžu rozhodnout, proto moc prosím o radu jaký a proč byste si dali vy a proč si zrovna ten či... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|