Příspěvky uživatele - vocho67

Melounoviště 2012, 13.1.2012
Fíkolistá tykev - doporučuji všem se jí při pěstování melounů raději vyhnout. Ani z nouze ne!
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 5.1.2012
Jo to jsem taky na videu viděl - jako druhý způsob.
Semena jsou ze Sema. V úterý jsem měl od nich telefonát - nějaké upřesnění. Bylo to upraveno na sortiment, který je skladem - vyškrtnuta jedna odrůda rajče. Vše mělo být expedováno. Pro zajímavost, podnož pro rajčata byla skladem, Herkules pro... celý příspěvek >
Jak budu roubovat? To bych taky rád věděl. Pravděpodobně do rozštěpu, jak jsem viděl na nějakém videu. A zajistím klipsem. Je dost času, pokud semínka přijdou, bude možné udělat dost pokusů. Ještě k té podnoži. Hybrid to asi nebude, takže v... celý příspěvek >
Naše rodina je na malá rajčata, ty takzvaný koktejlový. Afinitu má Semo vyzkoušenou na vsechny svoje odrůdy, takže jistě Bejbino. Určitě to otestuju i hydroponicky. Doufám, že semena zítra dorazí a hned se bude klíčit.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 4.1.2012
Objednal jsem podnože, brzo dorazí. Ihned začnu zkoušet. Občas sem něco přidám.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 1.1.2012
Každopádně to letos otestuju. Podnože maji mít i větší kořeny, to také není na závadu.
Roubování rajčat, zkušenosti, zdroje podnoží 2012, 31.12.2011
Při hledání podnoží pro melouny jsem na webu semo narazil na podnož pro rajčata. Jako správnýho experimentátora v pěstění všeho druhu mně to zaujalo a rád bych to zkusil. Proto bych rád znal nějaké Vaše zkušenosti. Jaké máte výsledky, kde nakoupit... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 30.7.2011
Tak Previcur je dobrá věc (docela drahá), ovšem v tomto případě už nepomáhá. Nejdřív to u mně dostal Sugar baby, největší plody naštěstí už byly OK, takže jsem tolik netrpěl. Dal jsem zálivku Previcurem na všem v okolí, ještě k tomu postřik... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 30.7.2011
Vítejte v klubu!  U mně to je už na 4 rostlinách. Problém s kořeny potvrzuji.  Je to venku nebo pod střechou? Roubované? 
Melounoviště 2011, 25.7.2011
Kdy považujete ještě za vhodné opylovat? Doba slunečního svitu už citelně ubývá a už brzo to začne mít známky podzimu. V polovině srpna běžně uklízím bazén a je konečná. Už se to bohužel blíží
Melounoviště 2011, 25.7.2011
Mohu potvrdit názor mičurince, že za chladného počasí začnou mít melouny větší zájem o "zachování rodu" a začnou nasazovat květy. Tato zkušenost je z foliovníku a při tomto ochlazení mně to docela překvapilo, protože jsem očekával už pouze... celý příspěvek >
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika