|
Výroba filtru, 24.5.2011 Našel jste (plechová) síta, tohle je vlastně prosekaný plech. Používají to v komerčních filtrech. Síťovina je tkaná z drobných drátků, potom má oko, ve tvaru čtverce. Rozměr je velikost oka. Tohle počítání se používá mezi strojaři,.... ale, v... celý příspěvek > |  | Fotky jezírek a filtrací, 4.5.2011 Ano, jsem ten "s betonovým filtrem", já tam psal, že je to hrubá stavba, vždyť jsem to na velikonoce betonoval. Na filtr zezadu přijde 55W UV lampa - štěrbinový filtr - potom ten komorový. Fotka jezírka je, bez jakékoliv... celý příspěvek > |  |
|  | Fotky jezírek a filtrací, 4.5.2011 Filtraci řeším na vedlejší diskusi " Výroba filtru " Vláknitá řasa tam není. Jako problém vidím umístění, od 8:30 - 16:30 tam svítí sluníčko, a to je "prevít"! |  | Fotky jezírek a filtrací, 4.5.2011  Tak jsem se musel zaregistrovat, jinak by to nevzalo foto. Chybí mi tu taky fotky a to hlavně od odborníků, je pak zbytečné vymýšlet, co už dávno funguje. Tohle vzniklo, po sledování "místních", diskusí. Je to vlastně výsledek, Vás všech... celý příspěvek > |  |
 |
|