|
Pochlubte se svoji zahrádkou, 4.1.2011  další fotky zahrady |  | Pochlubte se svoji zahrádkou, 4.1.2011  chalupy, na kterou jezdím o víkendu, zahrada je v Beskydech a snažím se o její přírodní ráposílám několik fotek své zahrádky u z, trávník není až tak moc udržovaný.Veruna |  |
|  | Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 2.1.2011 tak jsem si přečetla tuto diskusi, protože se mi ibišky také líbí, ale jsem z toho docela zmatetná, kolik druhů ibišků vlastně je a jestli ten "bahenní", o kterém je tady řeč a o kterém se píše v názvu, že je venkovní, je vlastně trvalka,... celý příspěvek > |  | Netradiční pěstování host, 2.1.2011 vracím se k této diskusi a chci se tentokrát zeptat pana Vláška, který uveřenil první příspěvek o hostách, jaký druh okrasného česneku pěstuje. Mně se tyto fialové česneky líbí, viděla jsem je v nabídce Lukon Glads, jeden z těchto česneků jsem si... celý příspěvek > |  | Astilbe - čechrava, 1.1.2011  posílám fotku záhonku čechrav, Veruna |  |
|