|
Fľakatý trávnik, 5.6.2012  Zdravím, potreboval by som radu, mame 2 roky starý, kobercový trávnik, má strašne vela miest silnejšej aj slabšej zelenej farby/flaky/,na jar bol aj hnojený s vozíkom. Máte niekto radu čo s tým?
|  | Malé jahody, 26.5.2012 Dobrý deň, mame druhý rok jahody a tento rok majú strasne vela kvetov a plodov, ale problém je ten že sú strašne maličké. Jahodníkyj sme aj hnojili a plody malé. Myslíte, že ešte môžem pohnojiť ku koreňom a tak pomoct s dozrievaním plodov? |  |
|  | Huba na novom trávniku, 9.8.2011 sú tu stále, nechávam to tak, kosackou ich 2x do týzdna dam dole, uvidim ako dalej na jesen, ci ich nebude este viac |  | Huba na novom trávniku, 3.7.2011 tak uvidim, skusim menej zavlazovat |  | Huba na novom trávniku, 2.7.2011  Zdravím, mám novo položený trávnik a objavili sa mi tam huby, neviete čo sú to zač a ako ich zničiť. Ďakujem. |  | Čerešňa bez listov, 13.5.2011 Hmmm, tak nikto neporadí či tú čerešnu vykopať alebo ešte nechať? Opakujem začali rašiť lístky, ale len dole pri zemi. |  | Čerešňa bez listov, 10.5.2011 Zdravím, mam novu čerešnu nasadenú na jeseň, doposial na konároch žiadne pučiky nezakvitli, len úplne dole, skoro pri zemi vyrašili lístky.Čo s tým? Poradte, nie je to už stratené. |  | Orez nových pučikov, 30.4.2011 Dobry den, chcem sa spytat ci mam orezavat priebezne nové pučiky na stromčekoch, ktore su na kmienku, kde nebude koruna. Alebo to zatial nechat tak? Dakujem. |  | Prvý rez, 1.4.2011 Ano, takto ako vidíte bol kúpený v škôlke, sadil som ho na jeseň. |  | Prvý rez, 31.3.2011  p.Jozef myslíte to spodné patro vetvičiek u stromu č.1, ostrihať ich úplne na kmeň? Ešte prikladám foto nektarinky, vyzerá ako metla, skúste ešte raz poradiť či teraz a ako rezať.Ďakujem.Miroslav. |  |
|  | 1. rez tejto čerešne, 29.3.2011 Pardon, samozrejme st.julien je slivka.Je to ale na 100% čerešňa.
Zároveň ďakujem za rady, podľa toho to určite zvládnem. |  | 1. rez tejto čerešne, 28.3.2011 Ďakujem za radu, sadil som ich na jeseń, mení sa niečo týmto?Teda rezať? |  | Rez hrušky, 27.3.2011  Aj tu by som potreboval poradiť, nakresliť rez. Ďakujem |  | 1. rez tejto čerešne, 27.3.2011  Zdravím, prikladám aj foto čerešne, Môžete poradiť ako rezať? Je čas na to už? Podpník St julien. |  | 1. rez slivky, 27.3.2011  Zdravím, prikladám foto slivky, ktorú by som chcel teraz rezať.Poradte ako, je na to termín teraz? |  |
 |
|