Příspěvky uživatele - JJM

Muškatelka a krvavka, 28.2.2012
Tak teda když je místa dostatek doporučuji Špinku.V mém okolí jsou to nejmohutnější a nejmajestatnější ovocné stromy.ovoce výborné i na kvas vlastní zkušenost.Ty stromy když vysadite tu po nás zustanou i v příštím století.
Muškatelka a krvavka, 27.2.2012
Já bych tedy poradil Konferenci.Pravidelně plodí, není nijak naročná.Plody vynikající.
Kolik cukru má být v kvasu při pálení, 20.2.2012
Pan Miloš to odhalil.Tak a je po záhadě.Dnes jsem z něj vypáčil, že tam přidal ten cukr a já bláhový chtěl k němu letět pro rouby té skvělé hrušky.
Kolik cukru má být v kvasu při pálení, 19.2.2012
Letos poprve kamarad zkoušel kvas z hrušek. Přišel si pro cukroměr a měřil v intervalu asi co deset dní.Pak se ochladilo a kvas přestal kvasit.Kvas se mu zastavil na 7 stupních cukernatosti.Když se ptal v palenici tak mu řekli at to ani... celý příspěvek >
Co mužu naroubovat na jeřabinu, 5.11.2011
Dopadlo to zatím takhle.Jak jsem sundal uvazky polovina roubu odpadla.malem jsem se rozbrečel.Druhou polovinu co drží jsem ihned zakratil.Ty hrušky oproti jeřabině intenzivně rostou a jsou o polovinu silnější.Je to roubovano v korunce takže to bude... celý příspěvek >
Stará broskev - foto, 30.10.2011 Obsahuje fotku
Toto je část letošní urody
Odolnost proti pozdnímu mrazu, 7.6.2011
Dovoluji si zveřejnit sve postřehy z letošního mrazu ktery přišel 1.5.2011.Čačanska lepotice a najbolja bohatě kvetly není nic.Odruda Valor tak 2 plody na stromek.Odruda Jojo bohatě zaplozeno bude uroda.U Joja však 2 stromky odešly na moniliozu jak... celý příspěvek >
Roubování 2011, 7.6.2011
Před 2 lety jsem rouboval zelenym roubem bez listu 5června švestku.Ujaly se mi na 70 procent.Bylo to za kuru na myrobalan měl jsem z toho radost.Když měl roub asi 30 cm vylomil se. Druhy stromek roubovany u země jsem zase v zimě neochránil a polamala... celý příspěvek >
Toptaste x Těchobuzická, 3.6.2011
Já bych nechal obě odrudy na jednom stromku a po čase mužeš vyhodnotit která je lepší nebo odolnější atd.Je škoda nevyužít potencial odrudy Těchobuzické když ti vyrostla a Toptaste už máš.Osobně nemám ani jednu z těchto odrud tak jenom radím.
Co mužu naroubovat na jeřabinu, 28.5.2011
Tak jak jste poradili, narouboval jsem 2 odrudy prastaré hrušky.Rouby už mají asi 30 cm přírustky.Jedou jak divé.Nejlepší ujmutí z mého letošního roubování.Takže zatím spokojenost.Až nafotím dám fotky.Roubováno kopulací.
Co mužu naroubovat na jeřabinu, 12.3.2011
Tak zkusím tu hrušku, Špinku at je pak co pálit.Jo a děkuji za reakce.
Co mužu naroubovat na jeřabinu, 11.3.2011
Na pozemku mi roste plana jeřabina proto se ptám co by šlo na ni naroubovat kromě aronie.Tu už mám.odborníci skuste poradit.Prosím ale o v praxi ověřené příklady.
Roubování třešně, 25.2.2011
Na vrchol si dej rozštěp, na boční výhony kopulaci a uvidíš výsledek. Co se ujme z toho dopěstuješ korunku.Já měl u třešně uspěšnost 25 procent.Chytla se jedina větev kopulací.Hodně zdaru.
Několik roubovacích rad do začátku, 14.2.2011
Ze všech mých experimentu mi vždy nejlépe vyšla kopulace.Roub ke straně když je užší, kambium na kambium a mělo by to vyjít.Dobře stahnout páskou.Vytvořit kozí nožku, aby jakž takž dolehala bylo nad mé schopnosti.U jadrovin bych to možna riskl ,ale u... celý příspěvek >
Série Top, 26.1.2011
Čačanska raná má hodně podřadnou chut.Její výhoda je velikost a ranost.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika