|
Poradí někdo co je to za rostlinu/plevel?, 16.4.2011 ani u nás. A ne a ne se toho zbavit... |
 |
Olendr opadává, 6.11.2010 A nejde s tím nic dělat? Mám Oleandr na chodbě a začaly mu žloutnout a opadávat listy. Je na to nějaký postřik? Děkuji, Verča |
 |
|
 |
Surfinie - jak přezimovat, 13.9.2010 Děkuji všem za odpovědi. Asi to zkusím.
Verča |
 |
Surfinie - jak přezimovat, 11.9.2010 Dobrý večer, letos mám poprvé Surfinky. Dají se přezimovat jako muškáty? Nebo je hodit rovnou do popelnice??
Děkuji za odpověď. |
 |
Rododendron - vhodná zálivka, 12.8.2010 Vodou z bečky. Není to sice dešťovka, ale odstátá ze studny. |
 |
Nemocný rhododendron, 11.8.2010  Posílám foto na ukázku, jak vypadaly v zimě, když bylo to šílený náledí. |
 |
Nemocný rhododendron, 10.8.2010 děkuji za radu. Vyzkouším. Verča |
 |
Nemocný rhododendron, 10.8.2010 Mám jeden dotaz: máte tam stín? Mě to moc nepřipadá :.-) |
 |
Nemocný rhododendron, 19.7.2010 Alenko, mě se vyhrožování osvědčilo u spousty pokažených věcí, ale toto budou paličáci |
 |
Nemocný rhododendron, 18.7.2010 byla zatopená po jednom přívalu a pak se to vsáklo. Jeden šel k čertu úplně (teda ustřihla jsem větve a byly ještě zelené uvnitř) a na druhém uschla jen jedna a tu jsem ustřihla taky a byla úplně hin. Ale další dvě větvě jdou krásně. Tak nevím.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nemocný rhododendron, 16.7.2010 vykopala jsem obří jámu, dala do ní hrabanku a jdou k čertu. Dokud byly v obalu z obchodu a na zimu jen tak hozené do země, tak byly OK a nádherně rostly. Po přesazení odmítají spolupráci. Tak nevím. Taky z nich už mám skoro jen holé tyčky. |
 |
Nemocný rhododendron, 7.7.2010 ale máte to moc krásný |
 |
Nemocný rhododendron, 7.7.2010 Všem moc děkuji za radu. Přeschnout nemohly, měli jsme ze zahradu jednu dobu jezero :-(( Červené listy jsem dnes ostříhala, vykopala jsem je, udělala velkou jámu plnou hrabanky a dala je zpátky. Na kořenech jsem si všimla nějakých bílých kuliček.... celý příspěvek > |
 |
Nemocný rhododendron, 6.7.2010  Dobrý den, ráda bych se zeptala, co je to za nemoc. Loni jsem si koupila Rhodo. Zimu přečkal v pohodě v původním květináči, než jsem našla stálé místo. Přesadila jsem ho na stinné místo a do hrabanky a zčervenaly mu listy a začaly se kroutit. Děkuji... celý příspěvek > |
 |