|
Pleseň na demižónoch, 16.10.2011 Včelí vosk, ktorý sa používa pri štepení stromov? |  | Pleseň na demižónoch, 17.9.2011 neviete nikto? |  |
|  | Pleseň na demižónoch, 29.8.2011  Ahojte nenašiel som tu nič, tak zakladám novú tému. Mám 8 demižónov jablkovice a slivovice v starom dome v letnej kuchyni a teraz po tých pálavách som prišiel na to, že mám pleseň na korkových štuploch iba z vrchu zelenej farby, a na niektorých... celý příspěvek > |  | Jak silnou kořalku propagujete?, 5.2.2011 Ahoj slivovica nemá mať viac, ako 51,7% jablko zas 52% ale vypijem všetko medzi 50,5-72% =) |  | Presadzanie, 5.11.2010 ahojte môžem presadiť aj 4 ročné stanley-ovky? kedy je najvhodnejší čas v roku??? vďaka =) |  | Ako ostrihať 2-krát, 29.6.2010 neviete mi poradiť??? tak ja to ostrihám aj teraz, lebo sa mi to všetko doláme... |  | Ako ostrihať 2-krát, 26.6.2010 Ahojte no ponechal som päť ramien a teraz po troch mesiacoch mi z každého vyrástli tri 7o cm výhony chcem sa spýtať môžem ich skrátiť aj teraz v lete, lebo sa bojím, že mi to vetry všetko polámu =(vďaka za odpovede pekný deň prajem |  |
 |
|