|
Příspěvky uživatele - 39.51
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 18.11.2008 Ano, teď jsem doprohlížel spoustu fotografií Pryšců a opravdu jsem nenašel ani podobný náznak, který by se rovnal "antikrtu"...ty fotografie jsem našel pod latinským názvem -atriplex hortensis- takže něco k "lebeďovité" rostlině.... celý příspěvek > |  | Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 18.11.2008  No, jeden vyhledávač mě zas potěšil (nebudu dělat reklamu)...
Našel jsem fotku té rostliny.Znáte ji někdo pod českým jménem a roste Vám na zahrádce??? |  |
|  | Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 18.11.2008  Děkuji za další reakce.Co se týká netýká netýkavky, tak jsem koukal a opravdu to není, ale přikloil bych se k poznámce, že by to měl být určitý druh lebedy... projel jsem dosti důkladně net s latinským názvem a někde na zahraničních stránkách jsem... celý příspěvek > |  | Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 18.11.2008 Děkuji, babičky mívají kolikrát takové záludné názvy, že je pak problém se bez fotografie dopátrat, co vůbec znamená ...Kdybyste něco zjistil, budu rád. |  | Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 18.11.2008 Ano, tu znám.Tato nemá cibulku a kořeny má směem dolů, co si pamatuji.Je moc škoda, že nemám ani fotku, třeba by to více pomohlo. Já už nevím, jak ji přiblížit. Já ji vidím, jak vypadala a i podle obrázku bych ji okamžitě poznal... |  | Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 18.11.2008 Ahoj všem zahradníkům i nezahradníkům...
Měl bych takový dotaz ohledně jedné rostliny. Fotografii bohužel nemám, nikde jsem už tu rostlinu neviděl...
Když jsem byl škoních let, moje babička měla na zahrádce jakýsi "plevel", který nazývala... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|