|
Příspěvky uživatele - 96.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jaký zvolit křovinořez, 18.2.2009 Skoda, ze jste se o krovinorez nezajimal drive. V obchode Necas se na konci roku dala Honda koupit pod 8 tisic. R. |  | Vysvětlí mi někdo rozdíl v křovinořezech Solo?, 18.2.2009 Take nejsem zadny odbornik, ale pokud mate uz nyni jiste pochybnosti o krovinorezech Solo, doporucuji se poohlednout i po jinych renomovanych znackach, pro jejichz krovinorezy neni pilovy kotouc zadnym problemem. R. |  |
|  | Zvoneni v krovinorezu, 15.11.2008 Dekuji za informace. Uz jsem se bal, ze to je nejaka zavada v motoru. Spojka jeste nejakou dobu jiste vydrzi a jsem tomu rad, protoze jinak jsem s krovinorezem velmi spokojen. R. |  | Tuning pily, 15.11.2008 Nechci pilu tunit. Jenom me zajimalo o kolik jsou zavodni pily o stejnem obsahu vykonejsi nez normalni. A jakym zpusobem jsou vylepseny. Jestli kompletni prestavbou nebo jenom palivem, serizenim karburatoru a s upravenym vyfukem a sanim. |  |
|
|
|