|
Příspěvky uživatele - 66.205
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co to vlastně vyrábím, kompost?, 25.11.2008 Uvítal bych příspěvky dalších zahrádkářů, kteří nasadili do kompostiště kalifornské žížalky, aby jim urychlily přeměnu různorodého substrátu "co zahrada a dům dá" na jakostní hnojivo. Jaké jsou zkušenosti a výsledky? Jak se žížalami zacházejí?... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly, 14.11.2008 Moc děkuji za promptní a plnohodnotnou odpověď. Taky jsem si myslel, že mezi Eisenia andrei a Eisenia foetida nebude rozdíl.
Hlavně, že makají dobře. Dal jsem se do vermikompotování nedávno a to jejich... celý příspěvek > |  |
|  | Co to vlastně vyrábím, kompost?, 14.11.2008 Pro pana Jarika a všechny ostatní diskutující, kteří dosud pracně přehazují materiál na kompostišti : Není třeba se dřít, není třeba čekat rok - dva na hotový kompost. Vysvětlím :
Udělají vše za vás kalifornské žížaly (Eisenia... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížalky, 13.11.2008 Dobrý den vážení znalci pracovitých žížalek.
Věděl by někdo a napsal více o tom, zda na výrobu vermikompostu čili naturhumusu jsou lepší a výkonnější kalifornské žížaly (Eisenia Andrei) nebo žížaly hnojní (Eisenia Foetida)?
Děkuji za... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížalky, 12.11.2008 jsou výkonné a udělají práci za vás, nemusíte pracně kompost přehazovat. Jejich výrobek (trus) je mnohem mnohem lepší hnojivo než cokoli jiného.
Nejlépe mi při mých začátcích pomohli ochotně diskutující pan Jardín a pan Láďa. Oběma... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly, 7.9.2008 Vážený zahrádkáři Tomáši,
jsem ve stejné situaci jako Vy. Vermikompostování v plastickém kompostéru v paneláku v garáži nebo v koupelně považuji za hračičkářství, většina zahrádkářů přece potřebuje mí někde... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly, 7.9.2008 Vážený pane Jardin (Zahrado),
moc se mi líbí Vaše tři fotky Julínek a rád bych se propracoval k takovému stavu jako už dnes máte Vy.
A CO TAKHLE ZIMA? Jak je chráníte proti úhynu? Jak je nakrmíte dostatečně předem?
S... celý příspěvek > |  | Kalifornské žížaly, 7.9.2008 Vážený pane Láďo, děkujeme za to, že jste reagoval a odpověděl radou začínajícím "vermikompostérům-laikům"
Pročetli jsme na internetu dost materiálů, ale většinou jsou to obecné teorie. My zahradkáři, penzisté co bydlíme v... celý příspěvek > |  | Kanadské žížaly - nebo spíš kalifornské, 7.9.2008 Chtěl bych založit vermikompostování, ale ne v umělém kompostéru, ale na zahradě. Mám k dispozici ohradu 200x200cm, přehrazenou napůl.
A ) Domnívám se, že jednu polovinu bych postupně plnil sekanou trávou, veškerou zelenou hmotou ze... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|