|
Příspěvky uživatele - 71.232
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kaštan jedlý, 11.11.2008 Tajemstvi to neni, je to pred 2. poliklinikou na Slovanech a jeden je taky pred bazenem na Slovanech. Ale jak rikam, plody byly male a jeste jsem pri jejich sberu vyslapla psi hovinko . Vy to v Plzni znate, nebo dokonce bydlite? |  | jak se zbavit mšicí na ibišku, 11.11.2008 Nejsem si jista, je to mozne. Ale uz jsem videla takto vyzrane housenky, msice a jinou podobnou hmyzenu. Tak jsem spis predpokladala - vzhledem k ubytkum jedincu na ibisku, ze je neco napadlo. Bohuzel jsem dnes slunecko nenasla, tak snad zitra. |  |
|  | odpuzovač koček, 11.11.2008 No, tak to je horsi. A co poridit sousedum poradneho hafana nebo vlastni cicinu? |  | Klikva - pěstování, 24.7.2008  Ja pestuji klikvu nekolik let. Prvni dve mam ve volne pude - uz asi 4 roky a nemela jsem z nich jeste (asi krome jedineho plodu) nic. Ale je mi jasne, ze je to nedostatecnou zalivkou. Dalsi dve mam od lonskeho podzimu zasazene v samozavlazovacim... celý příspěvek > |  | Moruše s nejlepšími plody - jaký kultivar?, 24.7.2008 Plody 1,5 cm u me patrily k tem vetsim . Jinak podle toho, co jsem vycetla na netu, chce moruse hodne slunce, pry zastineni nesnasi. Ale treba vam praxe ukaze opak. |  | Fíkovník, 7.4.2008 Nejjistejsi je sehnat si fikovnik, ktery je narizkovany z u nas plodici rostliny. Fikovniky se celkem snadno mnozi rizky, povedlo se to dokonce i me a to je uz co rict. Zkuste si najit informace, na netu jich je spoustu. Myslim, ze plodnost fikovniku... celý příspěvek > |  | Kočka ničí mou práci, 25.2.2008 Myslim, ze by to vyresil volny pohyb vasich psu po zahrade. Nevim, jestli muzou behat kolem zahonu a na ten ne, nebo jestli se k zahonu nemohou ani priblizit. My mame tri kocky a dva psi (jsou spolu zadobre), ale nase kocky dobre vi, ze nesmi k... celý příspěvek > |  | Biozahrada?, 24.2.2008 K te broskvi, myslim, ze bez chemickeho postriku na kaderavost nezahyne (urcite ne hned), videla jsem spoustu nestrikanych broskvi plnych kaderavosti. Ale ta nemoc ji oslabuje a pak take malo plodi. Odolnejsi odrudy urcite jsou, jen je neznam .... celý příspěvek > |  | Biozahrada?, 21.2.2008 S tim krenem u broskve bych byla asi opatrna, aby ji neodebiral hodne zivin. Podle me je kren ve volne pude dost pleven a hluboce koreni a je tezke se ho pak zbavit. Odvar z preslicky jsem taky nezkousela, ale mozna bych mu verila vic nez tomu krenu... celý příspěvek > |  | Biozahrada?, 20.2.2008 Ahoj, na rozdil od sveho tchana, ktery strika snad vsechno, se taky snazim nestrikat. I kdyz v nekterych pripadech se tomu asi opravdu neda vyhnout. Moc figlu a triku ale nemam. Zatim mam uspech pouze s rajcaty, o kterych mi tchan tvrdil,... celý příspěvek > |  |
|  | mochyně peruánská, 18.2.2008 Nekde jsem cetla, ze muze nastat problem pri pestovani mochyne peruanske spolecne s paprikami, pry se sprasi a papriky jsou pak nechutne. Nevite, co je na tom pravdy? Chtela jsem mochyni vysazet do skleniku k paprikam, ale ted z toho mam obavy. Mate... celý příspěvek > |  | Kanadské borůvky - pěstování, 10.1.2008 Podle mych zkusenosti kanadske boruvky s primym sluncem problem nemaji. Mam dve boruvky v nadobe u jizni zdi, a diky pravidelne zalivce se jim dari vyborne. Letosni prirustky u jedne z nich byly vice nez metrove. Dalsi boruvky mam ve volne pude, cca... celý příspěvek > |  | pěstování révy ve skleníku, 4.1.2008 Dobrý den, zajímalo by mě, jestli ve skleníku nemáte problém se sviluškami. Mám skleník druhým rokem a výskyt svilušek byl i přes použití dravých roztočů kalamitní. Bojím se, že by mi révu ve skleníku zlikvidovali. Jak to řešíte vy? Chemicky?... celý příspěvek > |  | Kanadská borůvka - místo pěstování, 10.6.2007 Take mam boruvky na primem slunci. Dve v nadobe u jizni steny domu, rostou perfektne a dalsich sest ve volne pude na primem slunci - take dobre, ale ty v nadobe maji vetsi plody a lepsi prirustky - zrejme to dela vice vody. Ty ve volne pude jsem... celý příspěvek > |  | Borůvky kanadské, 11.5.2007 Jejda, nedokazu si predstavit, ze bych menila dvakrat do roka pudu u boruvek. Nebylo by jednodussi, je rovnou zasadit do smesi raseliny s necim, ktera je dost kysela a nejak zajistit, pokud je v okoli puda s vyssim ph, aby to nemohlo pronikat k... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|