Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
stihl, dolmar nebo husq?, 20.11.2008 odstředivé čištění u hq -super věc, vibrace pil mám doma přesně naopak hq 371poskakuje stihl 180 ne. k příspěvku výše řezání nad hlavou je skoro stejná zábava jako špalkování věšáků
Tuning pily, 15.11.2008 jen pro zajímavost co s takovou pilo zamýšlíte koupit hoby pilu s lištou 15 palců natunit a dát tam 42 palcovou?
shell v-power a v-power racing vs. motorova pila, 13.11.2008 ve výkonu se to nepozná možná to bude čistit od karbonu škoda peněz. plně souhlasím s pánem v předchozím příspěvku -hlavně kvalitní olej
kompresor olejovy nabo bezolejovy, 13.11.2008 osobně mám dělaný čtyřválec 2 komresory z nákladáku motor 3 kw nádrž cca 150 litrů stáří 10 let používaný v hospodářství bez poruch + úprava vzduchu odlučovač vody oleje a redukční ventily.
stihl, dolmar nebo husq?, 11.11.2008 dobrý večer stihl 180 vlastním už dlouho řežu s tím vše mimo těžbu - na tu mám hq 371 jsem naprosto spokojen
Benzin v zahradni technice, 8.11.2008 já z ničeho benzín nevylévám spíš dbám na to aby nádrž zůstala plná nikdy jsem žádný problém neměl