|
ako mnozit samorodak?, 10.1.2009 Dobry den.mam na zahrade samorodak.ma modre hrozna asi s priemerom bobole 1,5cm.chcel by som ho rozmnozit, ale nie potapanim.poradi niekto ako na to?dakujem |
 |
aky robix?, 22.12.2008 prepacte, ale ta cena by mala byt za rotavator, kolesa,pridavna prevodovka, jednostranny pluh, zavazie |
 |
|
 |
aky robix?, 22.12.2008 no chcem len na jar rotavatorovat a na jesen lahko zorat.preto si radsej nechavam poradit, chcem to totiz brat na splatky.na vari nemam.rozmyslal som aj o mtd, no on ma remenovu pridavnu prevodovku a malu vahu.tak teraz sa obzeram o niecom co je... celý příspěvek > |
 |
aky robix?, 19.12.2008 no je to 2 x3,6 ara.sypka zem.hnojena.len ja nemam cas a otec starne |
 |
aky robix?, 19.12.2008 moutfield ani zadara.vari?mozno, len je predrazeny.len nechapem preco len vari.ved aj iny vyrabaju mozno lepsie stroje.ale aspon poradte aky typ.presnejsie!!! |
 |
aky robix?, 18.12.2008 dobry den.mam v plane kupit stavebnicu rotavator robix.Vyberam si medzi robix 156b a robix 156dm.k tomu chcem dokupit kolesa, spomalovaciu prevodovku, jednostranny pluh, nastavovacie teleso.dobra volba?alebo by ste nieco zmenili? |
 |
Jed Akátu, 5.12.2008 ale med nevadi?!!!vsak?!ani caj.to co vas boli je spic a asi zarasteny do nohy, ziadny jed nema.je to burina aj ked strom |
 |
Motorová pila Stihl - Husgvarna, 28.11.2008 na slovensku predavaju benzin 95.len jedna pistol je oznacena modrov farbou a druha zelenou.tak ktory je vhodnejsi ma sthil ms 180?lebo mam v tom chaos |
 |
Hobby pila spolehlivost, 23.11.2008 sk mozem, doporucim sthil ms 180.je to sice hoby pila,1.5kw, no ak ju nepretazite a date jej prestavky na oddych, podla mna staci.stoji na slovensku 6000sk.ja s nou bezne (raz za rok) spilim 30m kubickych.mam ju 10 rokov a okrem pasu som nemenil... celý příspěvek > |
 |
kupa rotavatoru, 22.11.2008 to nikto nema skusenosti s tymto rotavatorom? |
 |
|
 |
stihl, dolmar nebo husq?, 9.11.2008 no stihl ms 180 mam doma uz 5 rokov.kazdorocne snou narezem 10kubikov agata na klatiky.sem tam pospustam a priemery nad 30cm.zatial som s nou spokojny, ziadna vada.len pozor na zabeh pily, nepretazujte ju.
husqarnu a dolmar neviem posudit. |
 |
kupa rotavatoru, 2.11.2008 hold preklep sa stane hocikomu.ospravedlnujem sa sa panovi 11.107.len vas prispesevok je kapitola sama o sebe.ja viem ze kamarati cesi su na tom lepsie.stym sa neda urobit nic.nechvalil by som sa.no a vari?premrstena cena na slovensku.stim suhlasim.a... celý příspěvek > |
 |
kupa rotavatoru, 1.11.2008 no stroje.kazda kud je primarne urceny na sposob prace.a stavebnica?tiiez.aj tak to je shit.co kupite vtejto dobe (at stoji co stoji)?je to len o stasti.no o vari len tak naokraj: clovek si nikdy nebude isty ci je nejaka suciastka shit (to iste plati... celý příspěvek > |
 |
kupa rotavatoru, 1.11.2008 no co sa tyka prenosu sily na zem, toho sa neobavam.aj tak je v plane prerobenie kolies.no a wari (teraz co vyrabaju) je na tom tak isto! prirobit zavazia nie je problem.hold a v ktorom stroji (podla Vas) nie je kompromis?pre sikovneho kutila to nie... celý příspěvek > |
 |
kupa rotavatoru, 31.10.2008 servis mam asi 500 m od domu.chcem to brat na splatky.motory su dva: mtd 500 ohv a mtd 600 ohv.len neviem ziadne blissie info o nich.uz som skusal google no zatial nic |
 |