|
Příspěvky uživatele - 86.85
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
živý plot - buk nebo habr?, 10.11.2008  Už jsou "malinko přerostlé "a na živý plot se nehodí, ale barvu olistění mění taky. M.R. |  | Nemoc merunky, 10.11.2008 Ale pane Hausere, za doplnění děkuju. Nějak mě vůbec "netrklo", že bych mohla objasnit i důvody, proč klejotok vzniká. Já natírám stromy vápenným mlékem, za pár roků jsem zjistila, že to má skutečně smysl. Kvůli výkyvu teplot i lepšímu... celý příspěvek > |  |
|  | Japonské javory, 10.11.2008 Děkuji oběma za tip. Jsou tam ale 3 a minimálně 2 jsou různé. Pokud najdu ještě nějaké lepší obrázky, poprosím vás ještě jednou. M.R. |  | Japonské javory, 9.11.2008  Opravdu nevím, ale jsou krásné a každý den jinak barevné a i v různou denní dobu, jiná barva. M.R. |  | Japonské javory, 9.11.2008  Jsou už trochu "vzrostlejší" a pár podzimů a zim budou mít za sebou. Ale nezbývá než se jim obdivovat. Poznal by někdo o jaké druhy se jedná? Děkuji, M.R. |  | Opět pomologiské určení odrůdy, 9.11.2008 Trochu mi to připomíná Malináče. Ale: můj dosud neplodí a pokud se dobře pamatuju, byla to jablka zimní, dužina bílá, občas červená žilka, voněl, byl spíš do šíře než do soudku. Takže Malináč ne. M.R. |  | živý plot - buk nebo habr?, 9.11.2008 Obrázky k příspěvku z 31.10. jsem vložila až dnes. Živý plot už máte možná vysazený, nicméně než se Vám olistí v příštím roce a s podzimem bude hýřit barvami, může Vám pohled na to, jak asi bude vypadat, udělat radost. M.R. |  | Nemoc merunky, 9.11.2008 Naše příspěvky se zřejmě vzájemně míjely. Snad jsem napsala, co jste chtěla vědět a co vím z vlastní zkušenosti. M.R. |  | Nemoc merunky, 9.11.2008 Ještě jsem chtěla dodat, že u meruňky i broskvoně se může jednat o klejotok. Broskvoň je ale dost choulostivá a u ní i nektarinky se mi už stalo, když jsem podložila větve, které by se pod tíhou plodů mohly zlomit, dřevěnými kůly, došlo k tak... celý příspěvek > |  | Nemoc merunky, 9.11.2008 Mám vyzkoušeno, že nejlépe je prasklinu pěkně vyříznout až na dřevo, začistit a zamáznout stromovým balzámem. Existuje i zimní a můžete ho použít i při nižších teplotách. M.R. |  |
|  | Jakou vybrat popínavku, 9.11.2008 Myslím, že bude vhodný pouze některý druh břečťanu. Pokud by měl tendenci "zkoumat" sousedovu zeď, vždy byste ho zastřihli.M.R. |  | Jak sadit dýně, 9.11.2008 Nic moc, tak 2 plody na 1 rostlině. Ale i tak lze zásobit "polovinu vesnice", protože to jsou ty veliké, teď nevím, myslím Goliáš. M.R. |  | Znalec jehličnanů: jalovec, thuje, cypřišek - rozpoznávání, 9.11.2008 Tak moc děkuju, pane Stanislawe. Přeju pohodový večer. M.R. |  | Masivní otvor ve větvi, 9.11.2008 Vítku, dovolím si oponovat-nejen památné stromy mají dutinu a nejen duby a lípy. Souhlasím s Vámi v tom, vysadit klidně nový ořešák a stavající ošetřit a zatím sklízet z něho. Dle fotek vidím, že máme daleko větší dutiny-jak jsem psala výše-dokonce v... celý příspěvek > |  | Znalec jehličnanů: jalovec, thuje, cypřišek - rozpoznávání, 9.11.2008 Když koukám na ten zvětšený obrázek, tak už si tak úplně na 100% jistá nejsem Tak nevím.M.R. |  |
 |
|
|
|