Příspěvky uživatele - 64.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
neplodící ořešák, 7.11.2008
Ořechy klátíme, co mi sahá paměť. Nejprve u domu maminky, později na chalupě. Pokaždé klátíme zvenčí koruny, tedy stojíc na zemi o obouchávajíc ořešák zevnitř i zvenku. Úroda byla u maminky i u nás vždy vysoká. Třeba některé ořešáky mají... celý příspěvek >
Stagnace Kamčatské borůvky, 7.11.2008
Tak jinak, Rony. Z druhého konce-jaký tvar mají plody a hlavně, kdy zrají. V jakém měsíci. M.R.
Kaštan jedlý, 7.11.2008
Přidám pár údajů: Kaštanovník jedlý-Castanea sativa-půda hlinitá, s živinami, s dostatkem vláhy. Stanoviště slunné, dostatečná vzdušná vlhkost. Po výsadbě dobře zalévat. Pěstují se jako vysokokmeny s volnou korunou. Je to jednodomá rostlina se... celý příspěvek >
Stagnace Kamčatské borůvky, 7.11.2008
Abych Vám pravdu řekla, mně by se tam taky nelíbilo a možná bych nezůstala ani na tom místě "čučet". Komu by se chtělo růst v tom pýru. Krom toho, je to skutečně "kamčatská borůvka"? Na obrázku mi připadá jako některá borůvka... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika