|
grilování na kameni, 26.12.2008 Grilovať sa dá aj na bridlici. |
 |
množení orchidejí, 22.12.2008 To nič ja mam tiez 12rokov a mam6 orchidey a vedla jednej je asi dcerska rastlina a ja neviem co snou |
 |
|
 |
množení orchidejí, 22.12.2008 Odpovedám na otázku "K čemu to potřebujete vědet?"
Tieto otázky ohľadne rozmnožovania a opeľovania orchideí písala moja dcéra. Má 12 rokov a vášnivo sa začala zaujímať o tieto kvety. Ešte tomu celkom nerozumie, tak jej, prosím, prepáčte,... celý příspěvek > |
 |
množení orchidejí, 22.12.2008 No tak chcela by som to vyskusat pretoze je to zaujimeve namnozit si orchidee |
 |
orchideje, 19.12.2008 Z toho potom vzniknu semena a tie vypadnu??? |
 |
orchideje, 12.12.2008 Da sa opelit oerchidea??? |
 |
orchideje, 10.12.2008 Ako opelit orchideu a čim ju mam opelit s ihlou??da sa to vôbec??? |
 |
jaká orchidej bude vhodná, 9.12.2008 Bytové podmienky budú dobre znášať orchidey druhu phalaenopsis.Ale vižaduje si rosenie a teplotu od 17-30°C a správnu zálievku každých 5 dní a cez zimu 2-3krát za mesiac. :"o) |
 |
orchideje, 9.12.2008 Prosím vás odpište.Ako mám rozlišiť pohlavie orchidey? |
 |
orchideje, 8.12.2008 Ako mam zistim, ktorá orchidea je samčieho a samičieho pohlavia??? |
 |
|
 |
Jablečný burčák, 4.12.2008 Ja mám tiež založený 25l demižón jablčného muštu na víno, dala som kvasinky a 3kg cukru. Už som ho aj po 6 týždňoch stočila a dala znova kvasiť. Ale neviem čo ďalej. Jablkové víno som ešte nerobila. Ak má niekto skúsenosti, budem vďačná za daru. |
 |
destilační přístroj, 4.12.2008 Náš sused mal doma pálenicu. Pálil všetkým dookola za polovičnú cenu ako v pálenici. Išlo mu to dobre aj kvalitne, lebo to mal dôkladne zhotovené. Až jedného dňa ráno o šiestej nabehli do ich domu kulkáči, všetko filmovali, prehľadali celý dom,... celý příspěvek > |
 |
Škodná v zahradě - srnec, daněk, 3.12.2008 To sa asi v žiadnom návode nedozviete. Treba len otestovať v praxi. Ja sa chystám na jar vyskúšať Pellacol. Skúsim postriekať ovocné stromčeky aj okrasné kríky. Najskôr vyskúšam malé balenie 200ml. Ak sa osvedčí, existuje aj 5kg. |
 |
Ochrana stromků v zimě před okusem zvěří, 28.11.2008 Pellacol alebo Lentacol. Mali by byť na celoročnú ochranu proti ohryzu aj ovocných stromov. |
 |
Očkování trnek, 28.11.2008 Čo sa dá na tie trnky očkovať? |
 |