|
Příspěvky uživatele - 126.48
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uchování jablečného moštu bez sterilace, 19.10.2006  Babička dává do moštu kousek křenu /nestrouhaného/ a demižon do sklepa. Chuť po křenu je trochu cítit, ale i tak je výborný. |  | Zázvor a jeho pěstování, 19.10.2006 Zasadit oddenek koupený v zelenině /3-4cm, nechat zaschnout řeznou ránu/ , zalít,přikrýt mikroteňákem, nechat v teple, občas větrat.
Až se objeví nadzemní část rostliny, hojně zalévat, rosit, citlivá na chlad.Dostatečně hnojit do konce srpna.... celý příspěvek > |  |
|  | vrba pokroucená, 19.10.2006 Ano, nebojte se ji brzo na jaře úplně ořezat, během roku potom podle potřeby zastřihujte. Ořezané větve na jaře používám do suchých vazeb - nechám uschnout a odrhnu suché listy.Nebo do vázy na velikonoční výzdobu atd. |  | Nezná někdo tuto rostlinu?, 19.10.2006 Je to štětinovec, četla jsem to v knize Popínavé rostliny půjčené z knihovny, už nevím autora, bílá brožovaná.
Vysemeńuje se a musí se protrhat a dát jí oporu /plot/ protože jinak proroste vším / keře, kytky, stromy. |  | Prosím pomozte mi určit tyto rostliny, 19.10.2006  Ta 4 mi připadá jako kávovník. |  | Aloe vera, 19.10.2006 Při bolesti ucha kápnout 1-2 kapky čerstvé šťávy. Nakrájené listy možno naložit do 20%lihu, používat tuto tinkturu.
|  |
 |
|
|
|