|
Příspěvky uživatele - 32.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
kavyl - jarní sestřih?, 1.11.2008 Dopadla jsem přesně s kavylem jako Vy. Ptala jsem se na to u zahradníka a ten mě říkal, že žádný kavyl tuhý nezná. Neměla jsem již obal od semen a tak jsem si nakonec myslela, že jsem to asi špatně přečetla nebo si to špatně zapamatovala. Ten první... celý příspěvek > |  | seřízení otáček motoru Briggs a Straton, 7.6.2008 Jedná se o motor typ P 553 CME. Po sundání krytu a nastartování se škrtící klapka otvírá naplno a přesto jsou otáčky nízké. Mirek |  |
|  | seřízení otáček motoru Briggs a Straton, 6.6.2008 Vlastním sekačku Partner s motorem Brigs a Straton. V poslední době se u sekačky velmi špatně plní koš, většinou jen do poloviny i když je tráva úplně suchá. Při porovnání pouze poslechem s jinou sekáčkou má moje nižší otáčky. Poraďte jak se u tohoto... celý příspěvek > |  | kavyl - jarní sestřih?, 19.5.2008 Dobrý den, ráda bych se připojila k diskusi o kavylu. Vloni jsem zasila kavyl tuhý /tak bylo označení/. Byl krásný, něco jsem rozdala. Nikomu nepřžezimoval. Stříhala jsem teď na jaře, ale už nic nevyrazilo. Může mi někdo poradit, jak se má... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|