Příspěvky uživatele - 59.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 20.3.2009
K novým rezistentům bych jen uvedl svůj postřeh ze sloupové odrůdy Sonet, která mi vloni poprvé zaplodila. Plod velký, barva žlutozelená. Při konzumaci v prosinci již byla jablka přezrálá. Chuť byla sladce navinulá, osvěžující a s poměrně výrazným... celý příspěvek >
Lapins (P-Colt, Prunus avium), 9.11.2008
Zdravím všechny. Od této odrůdy mám 5 stromků na podnoži Colt, stáří 3 roky. Vloni kdy ostatní odrůdy zcela pomrzly v květu měla jedna z nich jednu třešni. Letos jsem sklidil cca 20 ks z každého stromku. Dozrávají kolem 15.7., plod je větší než u... celý příspěvek >
Jaký druh švestky na slivovici?, 9.11.2008
Připojím své zkušenosti s pěstováním nových odrůd slivoní. Všechny mám na podnoži myrobalán a stáří 3 roky. JOJO na dvou stromech se rozrůstá průměrně. Vloni všechny květy pomrzly, ale letos oba stromky na svůj věk silně zaplodily. Dokonce jsem... celý příspěvek >
Lískové ořechy, 30.10.2008
K pěstování lísek a vlašských ořechů doporučuji články na Zahradaweb(u), ve vlákně Ovocnářská výroba, bylo tam několik článků k jejich pěstování včetně řezu někdy v srpnu nebo žáří letošního roku. Leots chvi také vysadit jednu lísku, asi Lombardskou... celý příspěvek >
rostliny na "zelenou" střechu, 5.1.2008
máte prosím nějaké zkušenosti, plánujeme ozelenit nevyužitý balkon. vybíráme vhodné rostliny. výška substrátu by měla být maximálně 8 cm. dají se použít netřesky apod. ale četla jsem, že by to mělo stačit i vřesům, není to pro ně málo?
poradíte nižší břízu?, 11.12.2007
Našla jsem betula purpusii, vzrůstem by vyhovovala, ale nevím jak vypadá a dá-li se běžně sehnat, poradíte? qgr
poradíte nižší břízu?, 27.11.2007
Děkuji moc za radu
poradíte nižší břízu?, 25.11.2007
Hledám menší strom, ne převislou formu, líbí se mi betula verrucosa dalecarlica, ale bojím se výšky v dospělosti.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika