|
Příspěvky uživatele - 59.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 20.3.2009 K novým rezistentům bych jen uvedl svůj postřeh ze sloupové odrůdy Sonet, která mi vloni poprvé zaplodila. Plod velký, barva žlutozelená. Při konzumaci v prosinci již byla jablka přezrálá. Chuť byla sladce navinulá, osvěžující a s poměrně výrazným... celý příspěvek > |  | Lapins (P-Colt, Prunus avium), 9.11.2008 Zdravím všechny. Od této odrůdy mám 5 stromků na podnoži Colt, stáří 3 roky. Vloni kdy ostatní odrůdy zcela pomrzly v květu měla jedna z nich jednu třešni. Letos jsem sklidil cca 20 ks z každého stromku. Dozrávají kolem 15.7., plod je větší než u... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký druh švestky na slivovici?, 9.11.2008 Připojím své zkušenosti s pěstováním nových odrůd slivoní. Všechny mám na podnoži myrobalán a stáří 3 roky. JOJO na dvou stromech se rozrůstá průměrně. Vloni všechny květy pomrzly, ale letos oba stromky na svůj věk silně zaplodily. Dokonce jsem... celý příspěvek > |  | Lískové ořechy, 30.10.2008 K pěstování lísek a vlašských ořechů doporučuji články na Zahradaweb(u), ve vlákně Ovocnářská výroba, bylo tam několik článků k jejich pěstování včetně řezu někdy v srpnu nebo žáří letošního roku. Leots chvi také vysadit jednu lísku, asi Lombardskou... celý příspěvek > |  | rostliny na "zelenou" střechu, 5.1.2008 máte prosím nějaké zkušenosti, plánujeme ozelenit nevyužitý balkon. vybíráme vhodné rostliny. výška substrátu by měla být maximálně 8 cm. dají se použít netřesky apod. ale četla jsem, že by to mělo stačit i vřesům, není to pro ně málo? |  | poradíte nižší břízu?, 11.12.2007 Našla jsem betula purpusii, vzrůstem by vyhovovala, ale nevím jak vypadá a dá-li se běžně sehnat, poradíte? qgr |  | poradíte nižší břízu?, 27.11.2007 Děkuji moc za radu |  | poradíte nižší břízu?, 25.11.2007 Hledám menší strom, ne převislou formu, líbí se mi betula verrucosa dalecarlica, ale bojím se výšky v dospělosti. |  |
 |
|
|
|