|
Příspěvky uživatele - 4.74
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
drtič na ovoce, 30.10.2008 Starým motorem z pračky honím silonový válec (přes řemenici a klíňák), do kterého jsem spirálovitě našrouboval množství šroubků se zapuštěnou hlavou tak aby dost vyčnívaly z válce. Na to přimontoval velkou násypku z prkýnek.Jede to jak čert, kýbl... celý příspěvek > |  | Kaštan, 20.10.2008 Je to asi tak pět let a zasadil jsem ho jen tak do díry v zemi coby malou sazeničku, vykopnutou někde na vesnici pod velkým kaštanem. Už ani nevím kde. Zahradu máme v krasu, takže zde všemu hrozně dlouho trvá, než se to chytne. Tenhle kaštan napřed... celý příspěvek > |  |
|  | Kaštan, 15.10.2008 Děkuji za radu. Strom je zatím malý - asi 3m, na začátku jara to zkusím. Nutno odstranit hlavně spodní větve, už nás dost omezuje, byl zasazen na dost nevhodném místě.
Zdravím. |  | Pila Stihl 211, 9.10.2008 No to mě potěšilo. přibližně v té době, jak uvádíte jsem koupil Jonsered 45 turbo na doporučení lesáků. Od té doby zpracovala neuvěřitelné množství dřeva bez rozdílu kvality a průměrů (třeba s kamošema pro Silvestra na horách zdatné buky) - je to... celý příspěvek > |  | Kaštan, 8.10.2008 Potřebuji výrazně ořezat kaštan - takže některé větve koruny úplně odstranit. Jaká je na tento poměrně drastický řez nejvhodnější doba? Díky za radu. |  |
 |
|
|
|