|
Příspěvky uživatele - 4.125
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pergoly, 5.6.2006 Sloupky by se neměli spodkem dotýkat patky, klidně je nechte 1 až 2 cm nad patkami, ty šrouby je v pohodě udrží. Kdyby byly sloupky až na patkách, mohli by do sebe odspodu nysávat vodu a počase začít hnít. |  | pila na tyči, 28.5.2006 Nechte si stromy prořezat, přijde Vám to levnější a máte to bez práce. S tou pilou taky není zrovna nejlehčí manipulace. |  |
|  | Záhadné jevy při řezání, 23.5.2006 Mě už se taky stalo, že lítaly jiskry od řetězu, řezal jsem vyschlé hodně tvrdé silné javorové dřevo. |  | aby jabloň neplodila, 23.5.2006 Já bych to řešil pokácením jabloně, stejně se jedná o starý strom. |  | Záhadné jevy při řezání, 23.5.2006 Jiskry mohou létat i od zaprášeného dřeve, stačí sem tam nějaký malý kamínek v prachu. |  | živý plot z borovic?, 16.5.2006 Já bych zvolil třeba tůje, ty se dají podle mě dobře zastřihávat. |  | pila na tyči, 15.5.2006 Prohlédněte si stránky s motorovými pilami ( Husqvarna, Jonsered, Dolmar, Stihl...), určitě tam najdete levnější. Těch stránek je na internetu obrovské množství. |  | Slimáci, 13.5.2006 Snažte se pravidelně udržovat nízkou trávu a pokud možno, aby na ní svítilo dlouho slunce. Jediný způsob, jak na ně je je sbírat a sbírat ( bydlíme u řeky a asi na 400m2 jsme jich nasbírali za hodinu v pěti lidech možná 900) , nejhorší jsou místa ,... celý příspěvek > |  | Metaltec-1 - přídavek k oleji, 13.5.2006 takhle se píše správně slovo - kvalitní, ne s Q |  | oprava skleníku, 11.5.2006 tabule připevníte buď sklářským tmelem nebo silikonem, dnes hodně používaným. |  |
|  | Ředkvičky, 9.5.2006 A taky se nemejí semínka sázet příliš blízko sebe, zázet je od sebe 5 - 8cm a řádky tak 20cm od sebe. S tím chladem souhlasím. |  | roj včel, 8.5.2006 Může vlítnout roj včel oknem do místnosti? |  | Kdepak jsou včely?, 8.5.2006 U nás na Domažlicku je včel až dost, konkrétně třeba jich létá dost v naší kolně. |  | Výběr elektrické pily, 22.4.2006 Může se zapojit na dvoulinku, prodlužovák by měl mít min. dvojitou izolaci. |  | Výběr elektrické pily, 20.4.2006 Přesně tak, mám el. pilu o výkonu 1600 W s lištou 35cm a jsem s ní velmi spokojen. Řeže velmi dobře i silné špalky, nedusí se v řezu a řez jde velmi rychle. Když jsem řezal s benzinovou hoby pilou Dolmar 33, byl znát velký rozdíl. Zatímco... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|