|
Příspěvky uživatele - 50.225
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Psí chlupy do kompostu?, 27.3.2009 jsem to tušila, že tudy cesta nevede.S psích chlupů polštářky nee a nejdou, dělají se z toho takové cucky a pak je to jak tankodrom, naklepat to nejde... Jinak děkuji všem za odpovědi.Zdena |  | Psí chlupy do kompostu?, 26.3.2009 Mám psí salon a tak i mnoho odpadu, nevíte zda srst mohu kompostovat?
Děkuji za odpovědi |  |
|  | Salát ve skleníku, 25.2.2009 Děkuji moc za radu, jdu rychle zasít do výsevní misky semeno. |  | Salát ve skleníku, 25.2.2009 kdy vysadit? Nezmrzne?Děkuji. |  | Gingko Biloba - problém s pěstováním, 24.10.2008 Gindík opadavá na podzim, je to naprosto v pořádku. |  | Co s cuketami?, 2.7.2008 Poradím... vytrhat a nechat jen jednu rostlinu, jinak bude vaše rodina do smrti nenávidět cokoliv s cuketou spojené :-))) |  | Zkušenosti s firmou Balarepo?, 11.6.2008 Špatnou, bazén měl trhlinu na dně a milion puchýřků, které praskaly.Po demontáži ze země zcela evidentně sákl.Reklamaci vyřídili a dodali nový bazén po dlouhých tahanicích a zjistila jsem, že nám dodali repasovaný bazén nikoliv nový. |  | Zlomený stromkový angrešt, 8.6.2008 Tahle otázka mě připoměla mé dětství, rodiče měli keřové srstky a ty se nelámaly a ta chuť karmínových plodů... dnes člověk keřový angrešt nekoupí a stromkové jsou na nic |  | Kovový držák na truhlíky, 30.5.2008 Zakupte Lebišův origoš držák na jeho truhlíky.. |  | Jaké dřeviny k secesní vile?, 24.4.2008 Prosím o nápady jaké dřeviny by se hodily ke staré secesní vilce.Raději neopadavé, do výšky vzrůstu 8 metrů.Stávající dominantou je vzroslý smrk... co dát pod něj??
Díky za nápady. |  |
|  |
 |
|
|
|