|
Příspěvky uživatele - 216.44
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
použití dřeva na uzení nebo grilování, 24.11.2008 Zdravím chci se zeptat jestli se dá udit jasanem a jestli to nebude mít nahořklou chuť |  | Ohlodané listy paprik, 6.6.2007 Snad slimáci |  |
|  | bily povlak na ruzi, 6.6.2007 Zkuste se podívat na spodní stranu listů zda tam nemáte svilušky,oni totiž vytváří bílé pavučinky. |  | Jak, nebo čím zlikvidovat plevel, nebo trávu, bodláky, 31.5.2007 Zkoušela jsem teď přípravek KAPUT a opravdu tráva, kopřivy a další pro mě nežádoucí plevel je kaput. |  | Objednávka od Starkla, 31.5.2007 Tak jsem reklamovala minulý týden kvítka co jsem si objednala na podzim 2006,nepřežilo krásnoočko,hortenzie, tři levandule a 4cibule česneku medvědího,neposílala jsem zpět nic,poslala jsem jim fota těch mrzáčků a dnes jsem ve schránce našla dopis od... celý příspěvek > |  | mšice, 27.5.2007 Kupte pirimor a začněte s postřikem |  | neprospívají mi pelargonie, 27.5.2007 Vesměs u pelargonek když žloutnou listy,tak je moc přelíváte,zkuste omezit zálivku.Vodu jim dejte jen do misky,vezmou si kolik potřebují a zbytek vylijte.Jinak já je hnojím při každé zálivce,tu provádím tak jednou za 4-5 dnů. |  | Anemonky, 27.5.2007 Ja jsem zasadila anemony pred minuly rok, ale dodnes nic z nich nevyrostlo ani se neobjevily, tak ze jsem s nimi skončila. A navíc až jsem je koupila, tak jsem se dočetla, že některé anemonky velice špatně raší a někdy ani nevykvetou. Tak proto... celý příspěvek > |  | Usychání afrikánů, 21.5.2007 Minulý rok mi taky začly odspodu usychat afrikány,chodila jsem kolem nich a pozorovala jsem čím to mohlo být způsobené a na mátkou jsem kápla na slimáky jak mi je v klidu ožírají,kolem dalších afrikánů jsem nasypala jed na slimáky a zbytek afrikánů... celý příspěvek > |  | rada anturie, 21.5.2007 Má ráda světo,ale nesnáší přímé slunce,zalévám ji tak,že ji postavím do misky a ona si sama vezme tolik vody kolik potřebuje,ale nemá ráda tvrdou vodu,tak že používám odstátou a nebo dešťovku,pokud hnědnou špičky listů,tak má málo vzdušné vlhkosti,já... celý příspěvek > |  |
|  | chtěla bych poradit, 17.5.2007 Jak velké by měly být ty skořápky,můžou být rozdrcené nebo na půlky? |  | Mšice na růžích, 3.5.2007 Pred 14 dny jsem na ruzich likvidovala svilusky a vcera z hruzou jsem zjistila,ze tentokrat mi ruze napadly zase msice,je to v prubehu 14 dni,je to normalni? Zkousela jsem silny proud vody,ale ty potvory se tam drzi jak o zivot,tak ze nic jineho... celý příspěvek > |  | Lze hnojit papriky a rajcata NPK?, 3.5.2007 Tak tedy vyrazim opet do obchodu a radeji koupim specialni hnojivo na tuto zeleninu. |  | Lze hnojit papriky a rajcata NPK?, 2.5.2007 Uz jsem zkusila to NPK,tak ze se uvidi,bud mi cela uroda uhyne a nebo bude alespon malinkata uroda.Pro priste vyzkousim Vami uvedene hnojivo.Dekuji za radu. |  | Lze hnojit papriky a rajcata NPK?, 28.4.2007 Je mozno hnojit papriky,chilli papriky a rajcata hnojivem NPK,nebo jsou nachylne na obsahujici chlor?? |  |
 |
|
|
|