Příspěvky uživatele - 224.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová píla zn. Timbertech, 18.1.2009
Ano, skutečně slibovaných 45cm3 a výkon motoru se mohou rozcházez se skutečností. Setkal jsem se s tím již mnohokrát a bylo mi řečeno, že je to tisková chyba... atd.. jde jim hlavně o to-nalákat kupujícího...
Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009
No Radku 4 asi ano.ale 6 nevím... no asi snad jo!!
Moc děkuji Všem, jsem vděčen, že vím, jak na to. Já právě také řežu z kmene i třeba 9 trámů a nějaké to prkno, a kamarád mi dnes řekl, že by se mněl řezat trám jen ze středu a to jen jeden, jinak prkna a fošny-zdálo se mi, že řezat takhle by bylo... celý příspěvek >
Zdravím- nejde o to, kolik by se jich tam vešlo-z kmene o průmněru cca 40cm by vyšlo více trámů.ale bylo mi řečeno, že trám musí být jen ze středu klády a ze zbytku prkna, nebo fošny... tudíž ze středu 1 trám a zbytek ostatní, ale trám už ne..- nebo... celý příspěvek >
Radku... Mydloch potřebuji radu... Jak to je s řezáním trámů z kmene?  Je to tak, že 1 strom se = 1 trám? Dá se nařezat z jednoho kmnene více trámů? Jenda..
Kryt na bazén, 12.1.2009
Jirko    zdravím. Jak jsi to popsal, tak by to asi šlo.Na mouchy dojdeš asi až časem a užíváním, ale ty pak jistě odatraníš.Já mám bazén hranatej a po prvním roce bez střechy jsem ho nechal také zakrýt, protože byl pořád plnej listí a... celý příspěvek >
Kryt na bazén, 11.1.2009
Velice zajímavá myšlenka, ale rameno šibenice by muselo být přinejmenším více jak 2,5m, tudíž sloup pořádně zapuštěn, a nevím, jak by jsi usazoval poklop, kdyby foukal vítr... slunečník s takovou plochou by snad musel být nějak ukotven... zkus to... celý příspěvek >
Podélný řez el. pilou ES2135A, 10.1.2009
Tak to bych si vzal aspon ten ohnutej...
Podélný řez el. pilou ES2135A, 10.1.2009
Ahááá, už to chápu..docela dobrý..a co jinak, jak to jde??  Nemáš náhodou na prodej jedno prodloužení???
Podélný řez el. pilou ES2135A, 9.1.2009
Mydloch zdravím tě, je to moc pěkný, ale z obrázku jsem to nepocopil, jak to vlastně funguje?? Jinak sháním ještě jedno Logo a  nedaří se..
4 X 4 proti malotraktoru, 5.1.2009
tak to je fain- a taky ti žere víc oleje, jak benzínu, jako mně??
Podélný řez el. pilou ES2135A, 5.1.2009
Nemáš smůlu pilu si nech jako záložní a kup si jinou...
Podélný řez el. pilou ES2135A, 5.1.2009
  Jo jo přesně tak H H 
Podélný řez el. pilou ES2135A, 4.1.2009
Zdravím všechny... tak jak to jde??? Dlouho jste nikdo nic neposlal...
4 X 4 proti malotraktoru, 4.1.2009 Obsahuje fotku
Mám Vitarku 4x4  je to stroj, ale traktoru se nevyrovná...
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika