|
Příspěvky uživatele - 224.30
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová píla zn. Timbertech, 18.1.2009 Ano, skutečně slibovaných 45cm3 a výkon motoru se mohou rozcházez se skutečností. Setkal jsem se s tím již mnohokrát a bylo mi řečeno, že je to tisková chyba... atd.. jde jim hlavně o to-nalákat kupujícího... |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 No Radku 4 asi ano.ale 6 nevím... no asi snad jo!! |  |
|  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Moc děkuji Všem, jsem vděčen, že vím, jak na to. Já právě také řežu z kmene i třeba 9 trámů a nějaké to prkno, a kamarád mi dnes řekl, že by se mněl řezat trám jen ze středu a to jen jeden, jinak prkna a fošny-zdálo se mi, že řezat takhle by bylo... celý příspěvek > |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Zdravím- nejde o to, kolik by se jich tam vešlo-z kmene o průmněru cca 40cm by vyšlo více trámů.ale bylo mi řečeno, že trám musí být jen ze středu klády a ze zbytku prkna, nebo fošny... tudíž ze středu 1 trám a zbytek ostatní, ale trám už ne..- nebo... celý příspěvek > |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 18.1.2009 Radku... Mydloch potřebuji radu... Jak to je s řezáním trámů z kmene? Je to tak, že 1 strom se = 1 trám? Dá se nařezat z jednoho kmnene více trámů? Jenda.. |  | Kryt na bazén, 12.1.2009 Jirko zdravím. Jak jsi to popsal, tak by to asi šlo.Na mouchy dojdeš asi až časem a užíváním, ale ty pak jistě odatraníš.Já mám bazén hranatej a po prvním roce bez střechy jsem ho nechal také zakrýt, protože byl pořád plnej listí a... celý příspěvek > |  | Kryt na bazén, 11.1.2009 Velice zajímavá myšlenka, ale rameno šibenice by muselo být přinejmenším více jak 2,5m, tudíž sloup pořádně zapuštěn, a nevím, jak by jsi usazoval poklop, kdyby foukal vítr... slunečník s takovou plochou by snad musel být nějak ukotven... zkus to... celý příspěvek > |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 10.1.2009 Tak to bych si vzal aspon ten ohnutej... |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 10.1.2009 Ahááá, už to chápu..docela dobrý..a co jinak, jak to jde?? Nemáš náhodou na prodej jedno prodloužení??? |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 9.1.2009 Mydloch zdravím tě, je to moc pěkný, ale z obrázku jsem to nepocopil, jak to vlastně funguje?? Jinak sháním ještě jedno Logo a nedaří se.. |  |
|  | 4 X 4 proti malotraktoru, 5.1.2009 tak to je fain- a taky ti žere víc oleje, jak benzínu, jako mně?? |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 5.1.2009 Nemáš smůlu pilu si nech jako záložní a kup si jinou... |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 5.1.2009 Jo jo přesně tak H H |  | Podélný řez el. pilou ES2135A, 4.1.2009 Zdravím všechny... tak jak to jde??? Dlouho jste nikdo nic neposlal... |  | 4 X 4 proti malotraktoru, 4.1.2009  Mám Vitarku 4x4 je to stroj, ale traktoru se nevyrovná... |  |
 |
|
|
|