|
Mraveniste v travniku, 8.7.2009 Tak s těma mravencema ve skleníku jsem na tom podobně. Jeden rok se tam vyskytli a už třetí rok likvidujou celou úrodu ve skleníku. sypali jsme na ně kde co. Postřiky taky všechny možný, ale když se jich člověku podaří zbavit, tak zhruba na týden,... celý příspěvek > |
 |
Vidiový řetěz na motorovku, 29.4.2009 já napsala přímo na firmu, kde to dělají se slušným dotazem, ať mi poradí a oni mi na to napsali, že moje představa podříznutí laikem je NAIVNÍ... to jsem ještě nezažila:-) |
 |
|
 |
Bambus, 20.4.2009 Mám malý dotaz na fargesia rufa (mám je 1 týden) je potřeba na zimu nějaké zkracování nebo svazování?
díky Jitka |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 16.3.2009 Zdravím všechny. Na pořez se dá použít i klasická elektická řetězová pila za pár korun-nejde to tak rychle, ale jde to také-já používám hechtku 2000W a nestěžuju si-když nikam nechvátáte-jde to a pila stojí okolo 2000-2500kč... používám jí na ty... celý příspěvek > |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 13.3.2009 Zdravím Jardo.No na požezání 2 takových špalíčků padne celá nádržka-ale nevím, kolik se do ní vejde-je fakt, že máš pořád plnej a je i vidět, jak to ubývá. Ale není to zase tak dramatické-na rozřezání 4 kubíků na prkna a trámy jsem spotřeboval asi 8... celý příspěvek > |
 |
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 12.3.2009  No já už mít holendr, tak sem tohle na něm už mohl dělat... |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 12.3.2009  No tak dnes jsem se konečně k řezání dostal, ale moc toho nebylo. |
 |
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 5.3.2009 Zdenku zdravím tě-ale ten odkaz mi nefunguje-jinak foto pěkné! |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 4.3.2009  Zdravím Míro-dnes sem se nakonec k řezání nedostal, jen jsem trochu přemistnoval špalíčky takže k řezání se dostanu asi až zítra-taky jsem dopoledne lisoval brikety-jsem v jednom kole a zítra musím do Prahy...pracovně.. |
 |
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 3.3.2009 No klobouk dolů Pedro-jenom přečíst celej návod mi dalo pěknou fušku a ta příprava -sám bych se do toho pustil jen ze Zoufalství.Je lepší si takovou věc koupit, alespon pro mne. a ušetřený čas a nervy a vůbec-kovošrot ted za železo nedává skoro... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 3.3.2009 Pedro-dost dobrý! Kam ty na ty vychztávky chodíš? Přemýšlel jsem o tom, a takovou věc bych si rád pořídil-bylo by to k mání?? Líbí se mi, jak je to skladné,rychlé a praktické.Kolik to asi váží? No a nakonec-nebylo by to k mání? |
 |
Už jste si někdo postavil Profi Holder?, 3.3.2009 Pěkné vííídeo . Takovou věc bych taky potřeboval.. |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 3.3.2009 Ještě jsem ani neřízl, ale už slezl sníh, tak snad tento týden již něco pošlu do placu.Jenda |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 1.3.2009 Jojo taky doufám.. |
 |
Podélný řez el. pilou ES2135A, 26.2.2009  Míro-děkuji za radu, kmeny jsem již vyfotil a za chvilku je pošlu-tady jsou |
 |