|
Příspěvky uživatele - 0.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilie - zná někdo druh, 1.9.2008  Dobrý den, loni jsem dostala 3 druhy lilií v květníku. po odkvětu jsem je vyjmula a zasadila do zahonu v zahradě. K mému údivu přezimovaly a krásně vykvetly. Nevíte prosím někdo jejich odrůdu. děkuji L.P. |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 1.9.2008  Též přispívám svou troškou do mlýna.Na jaře 2007 bylo 2000m pozemku jen tráva. |  |
|  | Hálky na malinách, 27.8.2008 Prosím o radu, také mám na jedné ze čtyř odrůd tzv. boule. Jelikož jsem začátečník a maliníky jsem zakoupila loni na podzim od prodejce - šlechtitelská školka, psala sem jim zda by mi poradili co s tím mám dělat a zda je to nějak škodlivé,... celý příspěvek > |  | Co to je? Kytička z jihu Itálie, 25.8.2008 Název nevím, ale už několik let si jí malými řízky na podzim přechovávám doma. Pokaždé stačí na podzim ostříhat dva tři kousky tak 10-15cm dát do vody a po zakoření zasadit do květináčku a občas zalít, někdy zaští´pnout. Vysazuji společně s... celý příspěvek > |  | Jacobinia carnea, 28.7.2008 Dobrý den, je opravdu nádherná. Mohl byste mi napsat jak jí pěstujete? Mám ji již 3 roky a kvetla pouze v době koupě a od té doby nic. Má pouze pěknou zeleň. Děkuji. L.P. |  | zahradni solarni osvetleni, 14.7.2008 Dobrý den,
vřele doporučuji diodové žárovky na 12V přes trafo - skoro žádná spotřeba energie, spolehlivé, velice bezpečné (kabely - resp. drátky stačí "zahrabat 10cm pod zem). Vyšší cena, ale rychlá návratnost. |  | Neznámá kytička, 8.7.2008 Řekla bych, že to je třezalka. |  | Dřevitá pivoňka - zakrnělé listy, 24.6.2008 Dobrý den, prosím o radu. Před dvěma měsíci jsem si zakoupila sazenici dřevité pivoňky. Zasadila jsem jí do připravené půdy s rašelinou, pravidelně zalévám. Rostlina je ale stále stejná tzn. že má stále stejné výhonky jako při koupi, listy nerostou a... celý příspěvek > |  | Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 4.6.2008 Dobrý den,
s firmou Sieberz jsem opravdu spokojen, to co jsem vysadil - opravdu roste. Všechno přišlo DPDčkem a v pořádku. Jenom hrozno NERO je trošku zaražené, ale to asi bude pozdní odrůdou a nadmořskou výškou kolem 530m. Perfektní je... celý příspěvek > |  | borůvky kanadské, 12.5.2008 Zdravím,
neví někdo jestli se můžou borůvky, brusinky zalévat říční (Sázava) vodou?
Děkuji za odpovědˇ Fanda |  |
|  | Vyžínač MTD 700 - seřízení karburátoru?, 4.5.2008 Ahoj,
máš pravdu, podle mých zkušeností je karburátor skutečně seřízen na chudou směs. Tebou popisovaný šroub pouze nastavuje volnoběh (škrtící klapka).
K problému dojde v okamžiku, kdy natankuješ horší benzín (méně než 95BA, tzn. Natural 91 nebo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|