Příspěvky uživatele - 0.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
co to je za květinu, 19.2.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, pro p. Helenu:mám tu samou kytičku, ale s oranžovými květy. L.P.
Kvalita sememn dýní, 14.2.2009
Dobrý den, víte někdo, zda sememna z velkých dýní např.Goliáš, která mám sebraná z loni vypěstované dýně jsou stejně kvalitní jako ta kupovaná? Naroste stejná rostlina? Děkuji L.P.
Záhon z anglických růží, 10.2.2009
Myslela jsem netkanou textílii a kůru na ní. U kmínu růží to mám více rozříznuté, aby se s tím dalo manipulovat, přikopčit, přihnojit,...Mám totiž pozemek 2000m a ten byl před 2roky zcela holý, jen tráva. A tak si ho postupně osazujeme a snažíme se... celý příspěvek >
Záhon z anglických růží, 10.2.2009
Děkuji všem za cenné rady. Dívala jsem se na doporučené odrůdy, Mary rose by šla možná i Winchester, ale Graham Thomas a Crown Princess Margarete by nešly barvou. Koupila jsem si odstíny růžové a vínové - že by to mohlo působit zajímavým dojmem. A ty... celý příspěvek >
Záhon z anglických růží, 9.2.2009
Dobrý den, čím více si pročítám Vaše příspěvky o angličankách, tím více jsem na pochybách zda jsem udělala dobře. Posuďte sami: Loni jsem propadla prvním angličankám a na podzim mi dorazila první zásilka od Pelců. Objednala jsem si tři: Tha Dark... celý příspěvek >
nedozrálá rajčata - co teď?, 2.2.2009
Dobrý den, též přidám zkušenost,... Loni jsem pěstovala rajčata prvním rokem - zatím pouze v "kýblích".Měla jsem cca 4 odrůdy vždy po 2 sazenicích. Bejbíno, Tornádo,Žluté hruštičky, Start.Vzhledem k tomu že bydlíme v zakletém místě - vždy... celý příspěvek >
TK, TZ, MT, Holder, 15.11.2008
ten trakturek je fakt pěkny ale nebyl by lepší nejaky zetor za ty prachy?
Štěpkovač za TK, 13.11.2008
pěkný kousek přimlouval bych se o nějakou radu s čeho je udělana štěpkovací skřín ale fakt pěkny
Sloupovitá odrůda třešní - popř hrušní, švestek, jabloní a drobného ovoce, 3.11.2008
Sloupovitou "SARU" mám od časného jara, byl to takový proutek, teď je cca 2m vysoká a na jaře dokonce měla i pár květů, ty jsem ale otrhal. Pozor na boční výrustky, ty se musí likvidovat, jinak z toho budete mít nevzhledné koště. Hnojení... celý příspěvek >
Založení trávníku - obava, že nevzejde, 1.11.2008
Trávu jsem vyséval klasickým ručním rozmetadlem. Jinak tedy se pokusím trávu zalévat a uvidíme. Děkuji
Založení trávníku - obava, že nevzejde, 31.10.2008
Pane Stanislewe moc děkuji za příspěvek. Ještě chci jen uvést, že po tom co jsem trávy vysadil, ak tuto jsem jen načechral hráběmi a po tomto jsem ji uválcoval jak říkáte tím středně těžkým válcem. Takže bych neměl mít obavu z toho, že nevzroste?... celý příspěvek >
Založení trávníku - obava, že nevzejde, 31.10.2008
Dobrý den, rád bych se zeptal. Asi cca před 3 týdny jsem zasel trávu (hřišťovou), kdy před tímto jsem zahradu pojezdil rotavátorem a po tomto jsem vše uhrabal hráběmi a to dvakrát, kdy jsem vybral kamaní. Trávu jsem vysel sečkou, kterou jsem si... celý příspěvek >
Dřevitá pivoňka - zakrnělé listy, 30.10.2008
Dobrý den, paní Magdaleno nebylo by foto dřevitých pivoňí?Mám obavy že ta má fakt umřela,...tak na jaře to zkusím znovu.díky. Lenpel
Kdy vysadit ozdobný keř - komule Davidova?, 29.10.2008
Zdravím já bych to teda riskla a pořádně přihrnula.Komole se stejně na jaře sříhá zpětným řezem cca na 20cm, aby byla pěkně kompaktní. Já jí mám dva roky a pokaždé pěkně obrazí. A to jí mám v těžké jílovité tudíž i dost vlhké půdě a problém není nad... celý příspěvek >
Lilie - zná někdo druh, 29.10.2008
Díky všem za příspěvky. Lenpel
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika