|
Příspěvky uživatele - 168.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ribier, Olšava, Okava a Julski Biser?, 11.3.2009 Olšavu mám také. Chemická ochrana je nutností, to potvrzuji. V mých podmínkách roste velmi slabě.
Podle těch popisů by měly být odolnosti a růst J. Biser/Olšava podobné. Alespoň podle mých zkušeností tomu tak není... tedy pokud jsem nekoupil s... celý příspěvek > |  | Začínáte roubovat?, 10.3.2009 V roubování jsem začátečník. Před rokem jsem si koupil od soukromníka na trhu pěkný roubovák s dřevěnou střenkou. Bohužel jsem musel kompletně předělat ostří, protože byl broušený z obou stran. Celkem dobře drží ostří, ale zjistil jsem, že daleko... celý příspěvek > |  |
|  | vodárna - nerez?, 10.3.2009 Máte pravdu, je slyšet přes dvě zdi. Ale zase se dá sluchem kontrolovat stav. Pokud v koupelně slyším obvyklý zvuk v obvyklých intervalech, nemám důvod chodit do kotelny kontrolovat vodárnu. |  | Ribier, Olšava, Okava a Julski Biser?, 10.3.2009 Julski Biser... první úrodu čekám teprve letos, takže o chuti nemohu diskutovat, ale za ty dva roky co mi roste na zahradě:
- nebyla napadena žádnou chorobou, roste bujně, letos u nás bylo minus 18-20 a mohu říci že mrazuvzornost je zatím 100%. |  | Ribier, Olšava, Okava a Julski Biser?, 10.3.2009 POLA... červenofialové velké bobule, zraje zač. září. |  | Dvoububnová sekačka, 10.3.2009 Jediný smysl plachetky u jednobubnovky je snad ten, že při najetí do krtiny nelétají kameny a hlína všude kolem. Při sekání velmi krátké trávy pomáhá řádkovat, ale pokud je trávy více, řádkuje sekačka i bez plachetky. Při extrémně husté a dlouhé... celý příspěvek > |  | vodárna - nerez?, 10.3.2009 Mám starou Sigmu s tlak. nádobou. Gumový měch jsem měnil preventivně spolu s nádobou asi po 20letech provozu. Odešla nádoba a výměna spolu s měchem je ekonomicky výhodnější (komplet asi za 1200kč).
Mimochodem, dal jsem při té příležitosti celou... celý příspěvek > |  | Myš - jak se jí bavit?, 10.3.2009 jo, jedem krmíme už asi půl roku, ale stále to ve stropě šustí a chroupe. |  | Myš - jak se jí bavit?, 9.3.2009 Poradí někdo, jak se zbavit myší ve stropě? Dům má plochou střechu a zamezit jim přístup do prostoru mezi střechou a stropem je nemožné, jed, kočky a pastičky nejsou účinné na 100%.
Nemáte někdo zkušenosti s elektronickými plašiči? Nerad bych... celý příspěvek > |  | kdo poradí jak na špačky, 9.3.2009 CDčka, záclony, budky,... Když vám na zahradu přiletí opravdu pořádné hejno špačků, nic nepomůže. Horší už snad jsou jen sarančata. |  |
|  | Série Top, 5.3.2009 Před vaším pěstitelským uměním hluboce smekám, pane doktore. Jste první a zřejmě zatím jediný, kdo má letošní úrodu pod střechou. |  | oskeruše, 5.3.2009 Tento týden jsem si koupil asi metrový stromek oskeruše v kontejneru. Vzhledem k tomu, že zimu strávil ve skleníku, je už olistěný a bojím se ho nechat venku. Nevíte někdo, jakou minimální teplotu v tomto stavu snese? |  | Bubnová sekačka s pojezdem, 5.3.2009 Souhlasím s názorem, že bubnová sekačka seče nejbezohledněji, její výkon je menší než např. u lištové sekačky, strniště vypadá nejhůře.
Ale pro sekání pozemků o velikosti řádově tisíce m2 na seno je jednobubnovka tím nejlepším řešením z... celý příspěvek > |  | Vůle v nábojích Vari, 3.3.2009 Pokud se optřebují hrany výřezů pro západku kola, stačí je mezi koly vzájemně vyměnit a je na řadu let zase klid. |  | založení nového sadu orientovaného na západ, 2.3.2009 Samotná nadm. výška není dostatečným parametrem pro určení vhodnosti pozemku pro konkrétní odrůdy. Při délce zahrady přes 220metrů se člověk docela projde a bylo by dobré mít celý pozemek průjezdný - ale to ovlivní rozmístění stromů. |  |
 |
|
|
|